Kuce

PAS JE BOJAŽLJIVO PRIŠAO BEBI: Potez ovog tate rastopio je srca, zauvek je zbližilo njegovu ćerkicu i njihovog ljubimca! (FOTO+VIDEO)

Snimak zlatnog retrivera i bebe izazvao salve emocija na društvenim mrežama.

15.10.2023 11:00

PAS JE BOJAŽLJIVO PRIŠAO BEBI: Potez ovog tate rastopio je srca, zauvek je zbližilo njegovu ćerkicu i njihovog ljubimca! (FOTO+VIDEO)
Instagram-enews

Mnogi vlasnici pasa ne znaju kako će se njihov ljubimac prilagoditi na bebu. Stručnjaci i dreseri preporučuju da i za vašeg ljubimca odvojite malo vremena, jer će on kao i deca biti ljubomoran na novog člana porodice. Poigrajte se sa psom, izvedite ga u šetnju kad god vam se za to ukaže prilika, inače će on manjak pažnje tumačiti i kao manjak ljubavi. Savet je da kad god bebu izvodite napolje povedete i psa. 

Video snimak koji je objavljen na Instagramu prikazuje muškarca koji u naručju drži novorođenče, dok zlatni retriver njuška bebu koja je utonula u san. On je došao na ideju kako da svog psa navikne na novog člana porodice. Dok su mama i beba bile u bolnici, bebin tata je uzeo ćebence kojim je njegova ćerkica bila umotana odmah po rođenju i doneo ga svom psu. Kako je objasnio želeo je da se pas navikne na bebin miris. Niko se nije nadao da će pas do te mere zavoleti miris nove vlasnice, da njeno ćebence više neće ispuštati. 

Izgleda da se ovaj pas zaljubio u devojčicu još od prvog mirisa na nju. Ne samo da je sa oduševljenjem prihvatio bebu kada je došla kući, već ga je vlasnik usnimio tri nedelje kasnije. Pas je tonuo u san čvrsto držeći bebio ćebence uz sebe jer ga je podsećao na miris bebe.

- Ovo ćebence mu je najveća emotivna uteha - stoji u opisu snimka.

Snimak je pregledan stotinama hiljada puta na društvenim mrežema, a samo na Instagramu je dobio 52.000 sviđanja, dok su mnogi pratioci ostali dirnuti povezanošću ove životinje sa bebom.

- Ništa slađe skorije nisam videla.

- Divno je koliko pas voli novu bebu-vlasnicu.

- Isto ovako smo i mi privikavali našeg ljubimca na našeg sina, od tada su nerazdvojni.

- Ljubav ovog psa gotovo da može da se opipa.

- Psi su najvernije životinje.

- Ovo je početak jednog divnog prijateljstva i za psa i za devojčicu.

- Ljubav će uvek naći put, a psi su puni ljubavi - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)