Kuce

LUNA JE PSIĆ KOJI MISLI DA JE U PROŠLOM ŽIVOTU BILA ČOVEK: Ovaj snimak videlo je 28 miliona ljudi, svi u neverici pričaju o onome što je uradila (VIDEO)

U jednom trenutku Džared postavio pitanje svom ljubimcu koje je kod nje izazvalo burnu reakciju.

03.10.2023 19:30

LUNA JE PSIĆ KOJI MISLI DA JE U PROŠLOM ŽIVOTU BILA ČOVEK: Ovaj snimak videlo je 28 miliona ljudi, svi u neverici pričaju o onome što je uradila (VIDEO)
instagram/lunatheminicockapoo

Svako ko je barem nekad imao kućnog ljubimca, zna koliko mogu biti zabavni i nepredvidivi. Ukoliko smo im posvećeni, mogu naučiti brojne zanimljive trikove i komande. Tako jei jedan psić Luna postala zvezda društvenih mreža zahvaljujući snimcima koje objavljuje njen vlasnik Džared.

Naime, on je Luni, koja je rase mini kokapu, napravio Instagram profil koji sada broji već 429.000 pratilaca, dok snimci broje i po pola miliona pregleda. Jedan koji je osvojio svet ima neverovatnih 28 miliona. Na njemu Džered tokom vožnje automobilom razgovara sa Lunom. U jednom trenutku postavio joj je pitanje koje je kod nje izazvalo burnu reakciju.

Džared je svoju ljubimicu upitao da li je u prošlom životu bila čovek. Luna kao da se zamisli nad pitanjem, pogleda u Džareda pa energičnim pokretom šape kao da odgovori: “Da, bila sam!”

 

Ispod ovog snimka komentari oduševljenih pratilaca samo su se nizali. Ne postoje oni koji se nisu raznežili i nasmejali na ovaj pokret malog psa.

-Čini li se to samo meni ili je ona upravo pokušala reći "da".

- Mislim da je Luna u prošlom životu bila anđeo i da je to još uvek.

-Preslatki ste, izmamili ste mi osmeh na lice.

- Redovno pratim vaše avanture, prelepo je kad je neko toliko posvećen svom ljubimcu.

- Luna je prava lepotica - samo su neki od komentara.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)