Kuce

"VLASNIK GA JE SVESNO OSTAVIO DA UGINE": Pas je nepomično ležao u travi pogledom moleći za pomoć, ugledao ga je čovek čiji je potez rasplakao javnost(VIDEO)

Sudbina ove nesrećne životinje je izazvala brojne emotivne reakcije.

23.08.2023 10:00

"VLASNIK GA JE SVESNO OSTAVIO DA UGINE": Pas je nepomično ležao u travi pogledom moleći za pomoć, ugledao ga je čovek čiji je potez rasplakao javnost(VIDEO)
TikTok/Printscreen/roversmakeover.fans

Ljubav prema životinjama nije dovoljna za njihovo usvajanje. Kada se ljubimac razboli, pocepa vlasniku zavesu ili papuče, ta ljubav, nažalost, polako nestaje. Pravi ljubitelji životinja umeju da se ponašaju u takvoj situaciji, a većina ih izbacuje na ulicu, ili ih vraća onome od kojeg su ih uzeli. Međutim, najčešći izgovor za napuštanje životinje je nedostatak vremena ili prostora, što nije opravdanje. Ukoliko za kućnog ljubimca birate psa, znajte da je on u svakom smislu te reči novi član porodice. Njemu treba nega i ljubav, a on će vam nesebično pružiti mnogo više. 

Video snimak iz 5 delova, koji je istog momenta postao viralan, je samo jedan u nizu koji prikazuje napuštenu životinju. Međutim, situacija ovog psa je rasplakala milione širom sveta jer se jasno vidi da je pas ostavljen da ugine bez ikakve griže savesti vlasnika. On je ležao u travi dehidriran, gladan i iznemogao, ali jedan čovek mu je pritekao u pomoć. 

TikTok/Printscreen/roversmakeover.fans

Ovaj pas je bio na ivici smrti, a ovaj čovek mu je pružio pomoć i novi dom.

U prvom video snimku, čovek koji je pronašao ovog psa je evidentno bio zabezeknut njegovim stanjem. Polako mu je prišao proverio da li diše. Kada je posle nekog vremena video da za malenu životinju ima nade, sasvim polako ga je uzeo i stavio na peškir. Životinja skoro da nije regovala, ali njegov spasilac je bio siguran u to što radi. Uzeo je špric i polako ga napajao vodom. Pas je otvorio oči koje su bile pune suza, a čovek je i dalje bio pažljiv i lagano ga vraćao u život. 

 

@roversmakeover.fans Abandoned and Left for Dead, What Unfolds Next Will Leave You Stunned - Part 1 #dog #pet #puppy #animal ♬ original sound - roversmakeover.fans

 

Drugi i treći video snimak pokazuju da ga je vratio u život i odveo kod veterinara. Doktor je obavio sve preglede koji su bili potrebni da bi bio siguran da je pas potpuno zdrav. Prvo mu je pregledao uši, izmerio temperaturu i poslušao njegove otkucaje srca, a nakon toga ga je novi vlasnik stavio u transporter, odvezao kući gde ga je okupao, sredio i pokazao mu šta je ljubav i toplina doma. Pas je bio presrećan, ali i iznenađen situacijom u kojoj se našao.

@roversmakeover.fans Abandoned and Left for Dead, What Unfolds Next Will Leave You Stunned - Part 3 #pet #dog #foryou #fyp ♬ original sound - roversmakeover.fans

U poslednjem snimku možemo da vidimo potpuno ozdravljenje ove prelepe životinje koja je dobila svu potrebnu ljubav, a komentari ispod ovog video serijala nisu prestali da se nižu. Ljudi su komentarisali da neko ko nije spreman da ima kućnog ljubimca ne treba da ni da ga ima i da je ovo odraz ljudske sebičnosti i da tako nešto ne sme da bude dozvoljeno. 

@roversmakeover.fans Abandoned and Left for Dead, What Unfolds Next Will Leave You Stunned - Part 5 #pet #dog #foryou #fyp ♬ original sound - roversmakeover.fans

 

- Ovo treba kazniti.

- Ukoliko vidite nešto slično obavezno prijavite nadležnoj službi. 

- Nešto najgore što čovek može da uradi jeste da napusti bespomoćnu životinju

- Nije mi dobro, ne mogu da prestanem da plačem.

- Ljudi, vlasnik ga je svesno ostavio da ugine

- Sada je potpuno novi pas

- Koliko je lep.

- Svaka ti čast kako si mu pomogao - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)