Kuce

PRIČA O OVOM PSU KIDA SRCE I DUŠU: NIko nije hteo da ga usvoji zato što je drugačiji, a onda pojavila jedna porodica i sve rasplakala svojom pričom (FOTO)

O potezu ovog para iz Džordžije bruji ceo svet.

29.07.2023 11:00

PRIČA O OVOM PSU KIDA SRCE I DUŠU: NIko nije hteo da ga usvoji zato što je drugačiji, a onda pojavila jedna porodica i sve rasplakala svojom pričom (FOTO)
Shutterstock

Pas Bandit, koji se kreće pomoću invalidskih kolica, nekoliko puta je usvajan. Iako je veoma sladak i prijateljski nastrojen, njegove posebne potrebe zahtevaju mnogo brige, što je odbilo mnoge potencijalne usvojitelje. Izgledalo je da nikada neće pronaći dom sve dok Su i Derel Rajder, par iz Džordžije, nije video post na Fejsbuku vezan za Banditovo udomljavanje i shvatili da su oni ti koji mogu da mu pruže potrebnu ljubav, jer je i Derel takođe u invalidskim kolicima.

printscreen/Youtube

Bandit je pas koji se kreće iz pomoć invalidskih kolica.

Par je pažljivo razmotrio šta znači usvojiti Bandita koji je bio deo programa "Gvinet Džejl Dogs". Rajderovi su stupili u kontakt sa osobljem u pregovori o njegovom usvajanju su trajali mesec dana pre nego što su svi zaključili da je to apsolutno prava odluka i par je otišao da upozna Bandita prvi put. 

Nakon susreta sa ovim posebnim psom više nije bilo nikakve sumnje da je on idealan za njihov dom. Njihova kuća je bila spremna za njega.

- Bandit i ja i delimo istu vrstu bolesti, a to je cerebralna paraliza. Supruga i ja želimo da mu pružimo svu ljubav i sve uslove za život koji će biti prilagođeni njemu - rekao je Derel. 

printscreen/https://6abc.com

Rajderovi su se zaljubili u Bandita čim su ga videli.

Rastanak od Bandita bio je težak za sve koji su bili deo ovog programa. Dugo je bio tu i izuzetno voljen, ali su svi negovatelji i volonteri srećni što konačno dobija dom kakav zaslužuje. 

- Svima nam je mnogo značio i veoma nam je neobično što nam više ne trči u susret. Nedostaje nam njegovo lajanje i neverovatna radost kada nas ugleda. Iako smo dobili novog psa sa kojima radimo, a koji ima iste probleme kao i Bandit, nedostaje nam. Bez obzira na sve, srećni smo što je pronašao svoj dom i vlasnike koji će moći da se brinu o njemu - rekla je Kronin, volonterka u ovom programu. 

printscreen/Youtube

Svi volonteri i negovatelji su bili tužni zbog Banditovog odlaska, ali i srećni što je pronašao svoj dom.

Od kako je stigao u svoj novi dom, Bandit se veoma dobro uklopio. Već je doživeo mnoge avanture sa svojom novom porodicom i voli ih kao da ih zna celog života. Dugo je čekao, ali Bandit je napokon tamo gde pripada i uz nekoga ko ga potpuno razume.

- Bandit se odlično snalazi i nismo mogli da zamislimo da će tako brzo da se uklopi u svoju okolinu. Kao porodica ne možemo da budemo srečniji što je on novi član naše porodice - rekli su Rajderovi. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)