Kuce

O "GLASOVNIM SPOSOBNOSTIMA" OVOG PSA BRUJI CEO SVET: Otpevao jednu od najpopularnijih operskih arija, ovaj snimak će vas dovesti do suza! (VIDEO)

Razne veštine bi, drage nam životinjice, mogle da upišu u svoje CV-jeve, a talenata je mnogo, taman za dovoljno smeha i zabave.

26.07.2023 11:00

O "GLASOVNIM SPOSOBNOSTIMA" OVOG PSA BRUJI CEO SVET: Otpevao jednu od najpopularnijih operskih arija, ovaj snimak će vas dovesti do suza! (VIDEO)
printscreen/youtube

Zahvaljujući razvoju tehnike i društvenim mrežama, možemo da zabeležimo mnoge momente iz svakodnevnog života i da ih podelimo sa ljudima širom sveta. Životinje su te koje mogu da nas nasmeju, ali i oduševe svojim specijalnim sposobnostima. Ukratko, razne veštine bi, drage nam životinjice, mogle da upišu u svoje CV-jeve pod stavkom "Spešl Skils", a talenata je mnogo, taman za dovoljno smeha i zabave.

U ovom video snimku pas je pokazao svoje "pevačke sposobnosti" otpevavši "O mio bambino karo", ariju iz opere "Đani Skiki" Đakoma Pučinija i to u duetu sa operskom pevačicom.

- Kakav gospodin.

- Umirem od smeha, koliko je sladak.

- Pučini bi ga poželeo u nekoj svojoj operi. 

- Koliko su smešne reakcije ovih životinja ja ne mogu da verujem 

- On pomno prati šta se dešava i zaista je udubljen. 

- Ma ovaj pas ima sluha, ne znam šta bih dodao.

- Bože koliko je lep. 

- Vlasnici se definitivno brinu o njegoovom duhovnom uzdizanju - glasili su samo neki od komentara ljudi koji su bili više nego oduševljeni, ali su se slatko nasmejali.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)