Kuce

PAS JE SEDEO NA TERASI DOK NIJE ČUO ZVUK AUTOMOBILA: Naglo je potrčao prema njemu, a ono što je usledilo niko nije očekivao! (FOTO+VIDEO)

Ovaj nemački ovčar je vidno nešto predosetio i osećaj ga nije prevario.

17.07.2023 12:00

PAS JE SEDEO NA TERASI DOK NIJE ČUO ZVUK AUTOMOBILA: Naglo je potrčao prema njemu, a ono što je usledilo niko nije očekivao! (FOTO+VIDEO)
Instagram-realkingsgive

Smatra se da pas nikada ne zaboravlja svog vlasnika koji se prema njimu ophodio sa ljubavlju i poštovanjem. Ma koliko vremena prošlo, svaki pas koji je bio voljen će se setiti svog vlasnika. Oni pamte najmanje detalje, kao što je na primer zvuk automobila i uveliko mogu da znaju da se njihov vlasnik približava, a šeto čulo im je više nego izraženo. 

Trenutak kada je pas ugledao svog vlasnika je neverovatan. Zatrčao se prema automobilu, počeo da laje, okretao se oko svoje ose i sve vreme je mahao repom, dok nije pao u zagrljaj vlasniku. Njegova sreća je neopisiva i definitivno je dirnula mnoge. Snimak je dobio više od milion pregleda i više od 107.000 sviđanja. 

- Psi su divni, a mi kao ljudi ih ne zaslužujemo.

 

- Način na koji ovaj pas njuška auto izgleda kao da mu se zahvaljuje što mu je dovezao vlasnika.

- Kako je ovaj čovek mogao da ga ne vidi čak 3 godine, možda je bio u inostranstvu.

- Ovaj snimak me je toliko rastužio da bih sutra otišla i nabavila psa.

- Moj pas mi se uvek ovako obraduje kad dođem sa posla, ne smem ni da pomislim šta bi bilo posle 3 godine.

- Psi ne umeju da lažiraju emocije, ovo je dokaz njihove čiste ljubavi.

- Svi koji nemaju pse, ne shvataju koliko ljubavi propuštaju - glasili su komentari ganutih korisnika ove društvene mreže

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)