Kuce

ISTRČALA JE ISPRED KOLA MOLEĆI ZA POMOĆ: Bila je gladna, užasno mršava i izbezumljena, ali to nije kraj priče o kuji koja kida srce i dušu! (FOTO+VIDEO)

Zuli Vaskez Ventura je podelila dirljiv snimak na društvenim mrežama koji je rasplakao mnoge.

22.07.2023 13:00

ISTRČALA JE ISPRED KOLA MOLEĆI ZA POMOĆ: Bila je gladna, užasno mršava i izbezumljena, ali to nije kraj priče o kuji koja kida srce i dušu! (FOTO+VIDEO)
tiktok/printscreen

Zuli Vaskez Ventura vozila se kroz Teksas kad je iznenađena ugledala mršavog psa kako besciljno luta. Zaustavila je auto i nesrećna životinja je prišla njenom automobilu. Kako ima iskustva u spašavanju pasa lutalica Zuli je znala da nešto nije u redu. Nažalost, pas je pobegao pre nego što je uspela da mu pomogne, ali nekoliko dana kasnije ponovo je ugledala istog psa.

tiktok/printscreen

Žena je ugledala psa na autoputu i pomogla mu.

Ovog puta, Ventura je zaustavila auto i pas je prišao autu. Bilo joj je slomljeno srce kada je videla da je životinja užasno mršava, pa je rešila da mu pomogne.

- Pas je bio u užasnom stanju. U pitanju je bila ženka, gladna i izbezumljena, pa sam je stavila u auto i odvezla kući da bih mogla da se brinem o njoj - rekla je Ventura za Dodo.

Po dolasku u novi dom ženka je dobila ime Nala. Zuli je primetila da jede, pije vodu, ali da je i dalje uznemirena kao da je pokušavala nešto da joj kaže. Dok je kupala Nalu, Ventura je primetila da se kuja zapravo nedavno okotila i tad joj je sve postalo jasno. Odmah je stavila u suto i odvela do mesta gde ju je našla. Nala je zacvilela i povela Zuli u nepoznatom pravcu. Pas se ponašao kao da tačno zna gde treba da ide a Ventura je bespogovorno pratila. 

tiktok/printscreen

Keruša je počela da njuši i istražuje okolinu u potrzi za svojim štencima.

Kako je ispričala Zuli pas se u jednom trenutku ukopao u mestu.

- Podigla je uši i počela da njuška dok na kraju nije počela da trči i ja sam odmah krenula za njom - dodaje ova žena.  

Prateći Nalu došla je do jedne napuštene kuće. Venturino srce samo što nije iskočilo iz grudi, kada je tamo ugledala šest štenaca koji su srećno potrčali u susret svojoj majci. 

tiktok/printscreen

Pronašla je svoje štence i njenoj sreći nije bilo kraja.

- Pustila sam je sa povoca da bi se slobodno pozdravila sa svojim bebama. Bila sam u neverici, ali sam bila i srećna što su štenci još uvek živi - rekla je Ventura.

Konačno ponovo zajedno Nala i njeni štenci su našli utočište u azilu za napuštene pse i mačke u Hjustonu. Tri šteneta su udomljena, a preostala tri čekaju da se pojavi neko ko bi želeo da im pruži ljubav i siguran dom. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)