Ostali ljubimci

ŽELELA JE DA NAHRANI NOJA ZOOLOŠKOM VRTU, ALI IMALA JE NEZVANOG GOSTA: Žena vrisnula kada se pojavila ona na prozoru njenog auta!

Ovo iskustvo nikada neće zaboraviti.

25.12.2023 12:45

ŽELELA JE DA NAHRANI NOJA ZOOLOŠKOM VRTU, ALI IMALA JE NEZVANOG GOSTA:  Žena vrisnula kada se pojavila ona na prozoru njenog auta!
Printscreen/TikTok/gracievorgitch

Posete zoološkim vrtovima su za mnoge poseban događaj i tamo vole da odu kako bi se opustili i potpuno zaboravili na svakodnevne brige i obaveze. Zavući se u tu malu džunglu gde mnogi po prvi put vide neke životinje, za decu je posebno iskustvo i doživljaj. Ništa manje nisu oduševljeni i oni stariji. Druženje sa životinjama stvara im mir i na taj način mnogi leče usamljenost.

Printscreen/TikTok/gracievorgitch

Žena je odlučila da kroz prozor pozdravi i nahrani životinje

Jedna baka je poželela da nahrani životinje u vožnji kolima po zoo-vrtu. Kada se približila jednom noju proturila je kroz prozor posudicu sa hranom ne bi li mu utolila glad. Taman kada je životinja želela da se približi i uzme svoj zalogaj, na prozoru automobila pojavila se kamila koja je proturila glavu kroz prozor ne bi li se i ona počastila. Žena je odmah pokušala  da skloni plastičnu posudu. Kada je posudu privukla da bi hranu sačuvala za noja kome je to namenila, kamila je bila uporna pa je krenula da "grize" ženu, a žena je to dočekala vriskom, ne znajući šta da radi.

Snimak je na mreži sakupio 1,1 mlion sviđanja a komična situacija je nasmejala korisnike mreže.

 

@gracievorgitch gramma had the best time at the drive in zoo ❤️ #fyp ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

 

- Da sam ja noj rasplakala bih se.

- Ona samo želi malo igre

- Način na koji bih ja mlatarala po vazduhu kao da sam sama u snimku.

- Ja sam prestravljen od ovakvih mesta zbog jednog jedinog razlog. U fazonu sam, oni će me juriti i udariti- bilo je nekih od komentara.

Iako je bilo onih kojima je bilo žao nespremne i potpuno izbezumljene žene, zbog cele situacije koja ju je snašla, više je bilo onih koji su se smejali ovoj situaciji rekavši da se i životinje poput ljudi snalaze i da onaj ko prvi dođe do nečega svojom snalažljivošću ima pravo na to.

Mnogi su se poistovetili sa nojem iz snimka, rekavši kako su i oni u mnogim situacijama takvi te da se povlače u nekim situacijama kada neko iskoči ispred njih i nešto im preotme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)