Ostali ljubimci

PRELEPI ČIN LJUBAVI: Pogledajte kako konj izražava emocije prema kobili, mnogi bi mogli nešto da nauče! (VIDEO)

I životinje osećaju i znaju kada se treba pobrinuti i za sebe ali i za voljene.

06.12.2023 16:01

PRELEPI ČIN LJUBAVI: Pogledajte kako konj izražava emocije prema kobili, mnogi bi mogli nešto da nauče! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/user64448126808144

Koliko smo puta bili sedoci da vidimo kako par ruča u nekom restoranu i svako gleda u svoj tanjir. Retko je videti sliku da neki zalogaj partner deli sa partnerkom ili ako je negde recimo švedski sto u pitanju, da joj donosi tanjir sa hranom. Iako ovo sve rade džentlmeni i oni koji vole svoju devojku, takvih momaka sa manirima je sve teže videti. Ipak, čini se da ćemo nešto slično pre uočiti kod životinja koje i te kako znaju da pokažu naklonost ka svojim partnerima. 

Printscreen/TikTok/user64448126808144

Jedan konj je privukao pažnju načinom na koji je pokazao ljubav partnerki

Ako je suditi po jednom snimku koji kruži internetom, ljubav i te kako i dalje postoji i postoje jedostavni načini da se ona pokaže. Dva konja iz jedne ergele su odeševila korisnike mreže, pogotovo mužjak koji donosi svojoj partnerki hranu i zajedno je dele. U opisu snimka piše "konj donosi hranu svojoj devojci", a prikazuje riđeg konja koji hitro dolazi devojci noseći travu u ustima. Pridruživši joj se u društvo, zajedno su podelili hranu.

I ovaj gest, kao i mnogi drugi koji se vrte po tiktokovima, a pokazuju angažovanje muškaraca oko žena, dao je potvrdu lepšem polu da će se uvek oni koji žele potruditi i pronaći način.

- Dame! Da je hteo, bi!

- I ona uzima svoje sitne gricklice.

- Ona ne izgleda impresionirano.

- A ja ne mogu da dobijem odgovor.

- Jaoo, sad se tek osećam kao singl - bili su neki od komentara.

Idilična slika ovog para životinja oduševila je mnoge koji su priznali kako ovako izgleda ljubav i da se naklonost može pokazati najjednostavnijim znacima i gestovima. Mnogi su se požalili kako ovakve stvari polako iščezavaju među ljudima i da najmanji gestovi ljubavi nestaju.

Neki su se našalili kako im je potreban konj u životu dok su drugi rekli kako treba videti šta i ona (njegova partnerka) "donosi za sto".

Većina korisnika se složila da konj prikazuje pravi primer kako bi se trebalo ophoditi prema ženama i da se postavio zaštitnički prema svojoj partnerki. Mnogi bi iz ovakvih primera, kako kažu korisnici mreže, mogli da dosta toga nauče.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Ccc

06.12.2023 19:15

Valjda na ovo misli ova moja kad mi kaže:" Konju jedan matori!"