Ostali ljubimci

ŠETALA JE MAGISTRALOM, A ONDA SE POJAVIO ČOPOR MAJMUNA I KRENUO KA NJOJ: Žena je bila izbezumljena od straha, evo šta je uradio jedan od njih (VIDEO)

Pokušavala je da ostane pribrana i pod kontrolom, strah je bio jači od svega.

29.11.2023 18:02

ŠETALA JE MAGISTRALOM, A ONDA SE POJAVIO ČOPOR MAJMUNA I KRENUO KA NJOJ: Žena je bila izbezumljena od straha, evo šta je uradio jedan od njih (VIDEO)
Printscreen/TikTok/discover_7777

Širom sveta postoje zoo-vrtovi koji su veoma posećeni. Iako su oprečna mišljenja o ovakvom načinu držanja životinja, mnogi žele da ih posete i na taj upoznaju životinjske vrste koje nisu imali prilike uživo da vide.

Svako ima neku posebnu životinju sa kojom voli da se igra dok je tamo, a često smo bili smo svedoci da su majmuni bili najaktivniji kada su posetioci u pitanju, te su pravili razne provokacije, podmetanja ljudima u parku, zbog čega je to za mnoge bilo posebno iskustvo i putovanje koje će pamtiti. 

pexels.com

Majmuni u posebna atrakcija u zoo vrtovima

Ipak, malo ko bi pomislio da će sresti majmune u neprirodnom okruženju i da će oni biti neprijateljski nastrojeni prema njemu. Jedna žena se suočila sa tim našavši se igrom slučaja na magistralnom putu. Čopor majmuna pojavio se niotkuda i krenuli su vrišteći na nju. Iako je pokušavala da se otrgne i iskontroliše to je bilo bezuspešno. Životinje su bile uporne, a strah u očima ove žene je bio i te kako vidljiv. Čupali su je rukama, pokušali da je ugrizu, međutim, ona je nekako na kraju uspela da ih odgurne od sebe i da životinje otera da odu svojim putem.

Snimak je svakako dospeo do društvenih mreža na stranici za životinje, a ljudi su se isprepadali rekavši kako bi verovatno na mestu ove žene mnogo više paničili.

 

 

- Taj jedan je istovremeno i štiti i zastrašuje da beži.

- Šta radi čovek sa kamerom?

- Moj najveći strah dolazi u život.

- Šta ona tamo radi?

- Čujem tog čoveka "ne pomeraj se, ne pomeraj se"- bili su neki od komentara.

Iako su se mnogi složili kako je priroda neverovatna i da su majmuni samo izašli iz svog staništa, ponašajući se potpuno normalno, drugi su bili razočarani ponašanjem autora snimka koji je trebalo da pomogne ženi u opasnosti, a ne da snima, kako su rekli, čitavu situaciju. Uprkos tome što je bila u nezavidnoj situaciji u kojoj bi se svako paralisao od straha, žena je uspela da se iskontroliše i pokaže da se ne plaši.

Iako su životinje verovatno bezopasne i ne bi nanele povrede ženi, mnogi su se složili da je bilo neumesno snimati nečiju uplašenost i strah u očima, a da se ne pomogne toj osobi na bilo koji način.

Žena je na kraju uspela da rastera majmune, a oni su se razbežali u kratkom roku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)