Zanimljivosti

UKLJUČIO SE U PROGRAM, A ONDA JE OVO PALO NA NJEGA: Od šoka nije znao gde se nalazi, počeo je da beži koliko ga noge nose! (VIDEO)

Iako je pokušao da profesionalno odradi posao, usred izveštavanja je skočio od straha, videvši na svom ramenu nešto zastrašujuće.

22.11.2023 11:00

UKLJUČIO SE U PROGRAM, A ONDA JE OVO PALO NA NJEGA: Od šoka nije znao gde se nalazi, počeo je da beži koliko ga noge nose! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jellyismwah

Novinarski posao je izuzetno atraktivan, ali i izazovan, i pruža novinaru mogućnost da doživi i nesvakidašnja iskustva. Obavljati ovaj posao nije nimalo lako, a to potvrđuje i podatak da je novinarska profesija visoko kotirana na listi najstresnijih.

Iako novinari često pre izlaska pred kameru imaju pripremljen izveštaj, osim ako nisu uključenja uživo, fokus i koncentracija su neophodni. Očekuje se da će se novinar u mnogim neočekivanim i izazovnim situacijama snaći i nastaviti da radi svoj posao, bez obzira na to šta se oko njega događa.

Printscreen/TikTok/jellyismwah

Novinar se pojavio ispred kamera, ali nije ni pretpostavio šta će ga snaći

 

Ipak, nisu čini se svi tog srca i "stomaka", pa neki znaju da svoje slabosti i strahove i te kako pokažu pred kamerama i milionskim auditorijumom. Jedan novinar je želeo da gledaoce upozna sa lepotama prirode i šume koja nam je, kako je rekao, data kao poklon, ali je tokom izveštavanja doživeo pravu traumu. U trenutku kada je izgovorio "naše šume su poklon", na njega je pala mala zmija sa drveta. Gmizavac je pao na rame ovog novinara, a on je od straha počeo da beži, što je uradio i kamerman. Komična situacija u kojoj su se našli ovi profesionalci i nemogućnost novinara da ostane na visini zadatka nasmejali su mnoge na mreži koji su pogledali snimak, a koji je prikupio 1,3 miliona ysviđanja.

Iako su se svi smejali, većina je priznala kako je reporter ostao profesionalan, s obzirom na situaciju kojoj je svedočio.

 

 

- "Naše šume su dar".

- Pretpostavljam da nikada nećemo znati zbog čega su šume dar.

- Da li je on ikada završio intervju?

- Dar se spustio na njegova ramena.

- Ali način na koji su oboje potrčali - bili su neki od komentara.

Među komentarima bilo je i onih korisnika koji su nagađali ko je brže trčao, da li novinar il kamerman. Mala zmija koja se našla na ramenu novinara je prema rečima nekih bila možda bezopasna, međutim, njegov strah i reakcija su naterali mnoge na smeh. Neke žene su napisale kako je ovo dokaz da su muškarci nekada poput žena i da se i oni plaše istih stvari zbog kojih zameraju ženama.

Nekima je ovo bilo simpatično, pa su otkrili kako postoje i oni koji ne vide ništa strašno u tome, te da bi se na mestu ovog novinara možda zaigrali sa malom zmijom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)