Zanimljivosti

MUŠKARAC JE PRVI PUT POSETIO KOZMETIČKI SALON: Scena koju je priredio dugo se prepričavala, evo šta je uradio usred tretmana (VIDEO)

Žena je odlučila da povede supruga na pedikir i zbog toga su radnice i ostali klijenti dobile besplatan šou.

21.11.2023 10:00

MUŠKARAC JE PRVI PUT POSETIO KOZMETIČKI SALON: Scena koju je priredio dugo se prepričavala, evo šta je uradio usred tretmana (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sandrababy8backup2

Odlazak u salone za žene nisu ništa novo i dame koje drže do sebe posećuju ga barem jednom u par meseci. Mnogima je ipak veliki trošak često odlaženje pa radije kod kuće rade tretmane koje bi dobile tamo. Iako je sve više muškaraca koji odlaze na depilaciju i razne masaže, među starijom generacijom to je i dalje "novina" za koju se retki odlučuju.

Shutterstock

Nega stopala za žene je od velike važnosti

Jedna žena je odlučila da sa sobom povede i supruga i da ga časti pedikirom, međutim, ovakvu reakciju verovatno nije očekivala. Dok ga je čekala, a okolo su bile druge žene, čoveku je kozmetičarka uređivala stopala koja su prethodno bila potopljena u vodu.

Pošto je podigao svoja stopala kako bi kozmetičarka prešla preko njih turpijom, kao jedan od osnovnih koraka, muškarac je počeo da se smeje i to potpuno nekontrolisano. Iako je radnica bila uporna da mu sredi noge i da odradi posao do kraja, čovek se otimao sve vreme gromoglasno se smejući, dok su žene okolo posmatrale neuobičajenu scenu i pokušavale da se suzdrže.

Njegov zarazan smeh je dodatno potpalio atmosferu, a sudeći po snimku koji kruži internetom, muškarac se sjajno zabavio, a napravio je pravi šou i za sve prisutne u salonu.

 

- Tužno je reći da sam bio u istoj situaciji pre. Najgorih 45 minuta u mom životu.

- To je odrastao i zreo čovek tamo!

- Zbog toga ne idem u spa za stopala.

- Ja kada odem na masažu.

- To sam ja. Ne volim da mi iko dira stopala. Osećam se poput njega.

- Ovo me tera na smeh - bili su neki od komentara.

I dok su neki tvrdili kako je to bilo stresno iskustvo za muškarca, drugi su se složili da su takvi momenti zapravo i te kako interesantni i zabavni. Iako je mnogima diranje stopala "slaba tačka" i najosetljiviji su na tom delu tela, neki su rekli da nije neizdrživo i da se samo treba opustiti.

Osim što je uspeo da sredi svoja stopala, mnogi su se složili da se kroz smeh opustio i da je odlazak kod frizera ili kozmetičara za mnoge poput "terapije". 

Među komentarima je bilo mnogo onih koji su, kako su rekli, razumeli njegovu "bol" i iskustvo, zbog čega su se složili kako muškarcima nije mesto na ovakvim tretmanima, dok su drugi rekli kako je ovo izvrsna stvar da muškarci vide sa čime se žene sve suočavaju kako bi bile lepe.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)