Kosa

SELA JE NAMRGOĐENA NA FRIZERSKU STOLICU: Jednim pokretom frizer joj je vratio osmeh na lice, više nije mogla da prestane da se smeje! (VIDEO)

Ovaj snimak je pobrao brojne simpatije korisnika društvenih mreža.

18.11.2023 10:01

SELA JE NAMRGOĐENA NA FRIZERSKU STOLICU: Jednim pokretom frizer joj je vratio osmeh na lice, više nije mogla da prestane da se smeje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/michelzeytoun

Odlazak kod frizera je za mnoge dame je pravo uživanje. Posebno ako dugo idete kod jednog frizera pa on već poznaje vašu kosu i zna šta volite. Boravak kod frizera, ako je suditi po snimku koji je pobrao brojne simpatije, mogu da budu i odlični psiholozi.

U snimku koji je postao hit na društvenim mrežama vidi se žena koja je namrgođena i vidno neraspoložena sela u stolicu svog frizera. 

shutterstock.com

Odlazak kod fizera mnogim ženama predstavlja kao odlazak na kafu sa drugaricom a nekima sa znatiželjnom komšinicom

Sudeći po ponašanju u pitanju je njen dugogodišnji frizer koji je dobro poznaje. Videvši je tako smrknutu on je jednim potezom vratio osmeh na njeno lice. Naime, on joj je oko vrata vezao zaštitni ogrtač na kojem je bila prikačena lutka spajdermena bez glave.

U prvom trenu ona nije obratila pažnju pa je stavila telefon na pult i krenula da se namešta kad je shvatila da je oko vrata prikačeno nešto neuobičajeno. Počela je da se smeje kada je videla o čemu je reč i nije mogla da se zaustavi. Pogledala je u svog frizera koji se takođe smejao, a svaki put kad bi bacila pogled na ogledalo žena bi se od srca nasmejala. U jednom trenutku on joj nje bacio rukom "pet" u znak zahvalnosti što je prihvatila šalu

 

 

Mnogi su se našalili kako je frizer uspeo da "namrgođenu ženu" pretvori u nasmejanu damu za samo nekoliko sekundi.

- Ulepšati nekome dan je najbolja stvar na svetu.

- Ovo je njoj popravilo dan, male stvari...

- Njen izgled ste učinili 10 godina mlađim tim osmehom. Sjajna ideja.

- Ovo je tako simpatično, svima nam je potrebano više smeha.

- Pa ovo je briljantno - bili su neki od komentara korisnika Tiktoka.

U narednom kadru snimka vidi se kako njih dvoje ćaskaju i smeju se i dalje a žena ima novu lepu frizuru. 

Naravno, mnogi su se složili da kolikogod se trudili da odećom ili frizurom ostavimo dobar utisak ili lepo izgledamo, pozitivna energija i osmeh je ono čime zračimo i privlačimo ljude.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)