Zanimljivosti

STALI SU DA KUPE KOKICE I NISU MOGLI NI DA SANJAJU ŠTA ĆE IH SNAĆI: Gledali su u prodavca u čudu! (VIDEO)

Od pravljenja kokica u bioskopu i celog propratnog procesa ovaj radnik pravi magiju.

05.05.2023 14:01

STALI SU DA KUPE KOKICE I NISU MOGLI NI DA SANJAJU ŠTA ĆE IH SNAĆI: Gledali su u prodavca u čudu! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/whistleworthy

Ako mislite da je vaš posao monoton i da tamo negde svi rade nešto što vole, možda i nije sve tako kako izgleda na prvi pogled. Naime, mnogi ljudi uspevaju da pronađu ono najlepše u svom poslu, koliko god on delovao dosadno, pa im tako dani prolaze u boljem raspoloženju i izbegava se frustracija.

To je pokazao i jedan mladi muškarac, prodavac kokica u bioskopu koji je sve fascinirao svojim veštinama i radnim elanom. Naime, njemu je prišao jedan muškarac i naručio veliku porciju kokica, a onda je usledila prava magija.

Mladić je počeo da priprema ukusnu, slanu grickalicu sipajući puter u slojevima i lopaticom dopunjavajući kutiju, a sve vreme je cupkao i bukvalno plesao oko aparata za kokice. Pritom, nijedna jedina kokica mu nije ispala, čime je zadivio sve prisutne. 

Printscreen/Tiktok/whistleworthy

Prodavac je pokazao neverovatne veštine u pripremi kokica

On je mušterijama koje su čekale ispred pulta pokazao neverovatne vratolomije i akrobacije koje je sve vreme izvodio sa kutijom. Pritom, njegovu neverovatnu brzinu i spretnost pratili su zvuci pesme "Ovo zvuči kao posao za mene", poznatog repera Eminema, a skoncentrisani radnik je uz vidnu pozitivnu energiju pokušavao da okupljenim mušterijama zadrži pažnju i da ih fascinira. To mu je očigledno i pošlo za rukom. 

Naravno, za performans koji su uz pripremu kokica dobili, nisu morali dodatno da plate. To je bilo "na račun" raspoloženog domaćina.

- Brat voli svoj posao -

- Jednom u životu čovek ima svoje vreme! I to vreme je sada! On živi ovaj posao! -

@whistleworthy He’s irreplaceable 😮‍💨 (oanderle/TT) #movietheater #popcorn #employee ♬ Without Me x Let It Rock - DAVO

- On zna tačno šta njegove mušterije vole! -

- Lik bukvalno baca kokice -

- Volim ovaj stil - komentarisali su oduševljeni korisnici TikToka.

Oni su bili oduševljeni radnim elanom mladog čoveka tvrdeći da bi mnogi mogli mnogo toga da nauče od njega. Drugi su se osvrnuli na to da je napravio priličan nered sa kokicama, ali da je to vredno zabave koju je priredio mušterijama.

Neki od korisnika su se našalili da bi verovatno izgubili strpljenje čekajući na svoje kokice i da bi otišli da gledaju film bez njih. 

- Uvek budi dobar u onome što radiš, šta god to bilo u pitanju! Voli to! - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)