Zanimljivosti

USELILI SU SE U KUĆU I PRIMETILI NEŠTO NEOBIČNO KOD STAROG KAMINA: Počeli su da kopaju i usledio je šok, osetili su nešto tvrdo, a zatim je sevnulo pod svetlošću! (VIDEO)

Supružnici su raspremali stvari nakon selidbe i bili potpuno zatečeni onim što vide, a što nisu uočili tokom razgledanja kuće radi kupovine.

01.05.2023 12:01

USELILI SU SE U KUĆU I PRIMETILI NEŠTO NEOBIČNO KOD STAROG KAMINA: Počeli su da kopaju i usledio je šok, osetili su nešto tvrdo, a zatim je sevnulo pod svetlošću! (VIDEO)
tiktok/fireplacesafe

Selidba u novi dom uvek može doneti dodatni stres. Raspremanje kutija, postavljanje svake stvari na svoje mesto, planiranje života na novoj adresi, sve to nam često obuzme misli toliko da ne obraćamo pažnju na neke detalje. Ma koliko razgledali novu nekretninu pre kupovine, uvek postoje neke nove stvari koje otkrijemo tek kada se u nju uselimo.

Neretko su potrebne neke dodatne popravke, bilo drvenarije, sanitarija ili drugih delova novog stambenog prostora. Tek kada počnemo da dublje čistimo, možemo uvideti sve njegove prednosti i mane koje su nam promakle na prvi pogled.

Takav scenario doživeo je i jedan stariji bračni par koji se uselio u novu kuću. Naime, dok je čovek sređivao stvari oko kamina, imao je šta i da vidi. Na mestu gde se odlažu drva bile su zakucane drvene daske. Kada je počeo da ih uklanja iza njih je osetio nešto tvrdo, a zatim je pod svetlošću i sevnulo.

Bila je to metalna kutija, toliko dobro zaglavljena u zidu da ju je radoznali muškarac jedva pomerio. Posle nekoliko trenutaka shvatio je da se radi o misterioznom sefu.  

Otkriće je kamerom snimala muškarčeva supruga i snimak je objavila na TikToku. Ona je prikazala kako su na sve načine pokušavali da obiju sef ne bi li videli šta se u njemu krije. Vidno uzbuđena pomagala je suprugu dodavši mu alate za skidanje brava. Međutim, pored sveg truda, shvatili su da će ipak morati da pozovu eksperte kako bi im pomogli da saznaju kakvo blago se krije iza metalnih, zaštitnih vrata. Snimak se tu završava te su korisnici TikToka ostali uskraćeni za epilog te uzbudljive priče.

Očekivano su usledili mnogobrojni komentari. 

- Ja bih se uplašio da će mi nešto strašno iskočiti iz sefa -

- Nadam se da će vam se trud isplatiti -

- Čini mi se da ga je neko već detaljno opustošio pre vas -

- Kako se meni takve stvari ne dese? - 

- Deluje da je neko već obijao, makar prema rupama koje se na njemu nalaze - samo su neki od komentara koji se niži ispod ovog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)