Zanimljivosti

KUPILI SU STARI, IZLOMLJENI AUTOBUS I ODLUČILI DA OD NJEGA NAPRAVE DRUGI DOM: Kada budete videli ovaj luksuz, zanemećete (VIDEO)

Jedan par je pokazao kako se uz samo malo mašte i inovativnosti može napraviti nešto zaista sjajno.

28.04.2023 19:01

KUPILI SU STARI, IZLOMLJENI AUTOBUS I ODLUČILI DA OD NJEGA NAPRAVE DRUGI DOM: Kada budete videli ovaj luksuz, zanemećete (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thequeenbeep

Mnogi od nas maštaju o vikend ili kamp-kućicama ili barem o nekim improvizovanim prostorima, poput velikih kontejnera koji su dobra kompenzacija za njih, kako bi se makar na trenutak sklonili od gradske vreve i pronašli malo mira u prirodi. Iako će većini to ostati samo pusti san, drugi, koji su preduzimljiviji, pronalaze način da to i ostvare. 

Upravo tako je jedan bračni par pokazao kako je zarad zadovoljstva i uživanja upotrebio malo mašte i inventivnosi. Svojom dosetljivošću oni su stari, istrošeni i raspali autobus pretvorili u pravi mali raj. Od njega su napravili mini kuću koju su uredili poput one prave.

Printscreen/TikTok/thequeenbeep

Bračni je stari, raspali autobus pretvorio u neprepoznatljiv prostor

Autobus su supružnici opremili kvalitetnim plafonom i podom, a unutrašnjost je potpuno transformisana. Prozori su ostali, kao i taj jedan na plafonu nekadašnjeg vozila, što je dalo posebno interesantan izgled mini kućici. Osim toga ona je opremljena i svim neophodnim nameštajem i kućnim aparatima za koje je bilo dovoljno prostora. Unutar njega uspeli su da organizuju prostor za dnevni boravak, kuhinju i spavaću sobu. 

- Kupili smo stari školski autobus i sagradili unutar njega mini dom iz naših snova - stoji u objavi tog para.

Snimak njihove vikend-kuće lajkovalo je 1,1 milion korisnika, a mnogi nisu krili oduševljenje kreativnošću i dosetljivošću para. Takođe, pohvalili su njihovu posvećenost da bez ičije pomoći naprave nešto što su zamislili i u čemu će zasigurno uživati. Tiktokeri su ih pitali da li je autobus u voznom stanju, odnosno da li zapravo imaju motorizovanu kuću, na šta su dobili odgovor da su njime obišli čak tri zemlje u tri meseca.

Usledile su još brojnije reakcije oduševljenja. 

- Kako neki ljudi imaju besprekorne vizije?! Ja ne mogu da uredim moj stan kako treba... - 

- Voleo bih da živim tu sve dok se ne bih setio da živim u busu - 

- To je tako kul jer možete putovati i živeti u isto vreme u nečemu - 

- Vau, trebalo bi da ga izdajete - 

-Toliko ste kreativni i neverovatni - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su se složili da je reciklirane busa u kućicu sjajna ideja, ali su se pitali da li su troškovi radova bili veliki. Većina je zanemarila tehničke detalje rekavši da je sama ideja da se tako nešto napravi bia odlična i da će sigurno doneti mnogo lepih trenutaka opuštanja za taj bračni par, koji će istovremeno moći da putuje.

Bilo je onih koji su primetili da su oni pronašli sjajan način da budu štedljivi i da će svakako da sačuvaju novac koji bi morali da izdvajaju za hotele i plaćanje prenoćišta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)