Telo

CEO SVET PRIČA O OBLINAMA OVE ŽENE: Kombinezon puca od njenih grudi, a onda je spustila telefon niže i muškarci su potpuno zanemeli (VIDEO)

Snimak koji je izazvao brojne komentare i uzdahe.

24.11.2023 20:01

CEO SVET PRIČA O OBLINAMA OVE ŽENE: Kombinezon puca od njenih grudi, a onda je spustila telefon niže i muškarci su potpuno zanemeli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/womens.world3

Žensko telo je oduvek privlačilo pažnju i bilo večita tema. Decenijama se polemiše da li su atraktivnije mršavije ili punije žene. I dok je koz etape i vremenska razdoblja pojam ženske lepote menjao svoje definicije, postojalo je jedinstveno mišljenje da zdrava i ispunjena žena izgleda najlepše. Iako je dugo vladala era mršavih i manekenski građenih žena, one koje se bore sa viškom kilograma ili imaju jaču građu, došle su napokon do izražaja.

Nakon što su Dženifer Lopez i Kim Kardašijan bile prve začetnice "zaobljene" lepote, žene širom sveta su zavolele svoje telo a neke su se čak odlučile na operacije kako bi imale veće grudi ili zadnjicu.

Printscreen/TikTok/womens.world3

Na TikTok mreži se pojavila žena sa velikim oblinama koja je privukla veliku pažnju muškaraca

Na stranici "Women' s world" svanuo je snimak jedne lepotice sa pozamašnim oblinama koja je nesumnjivo privukla veliku pažnju. U braon kombinezonu sa spuštenim rukavima i dekolteom u prvom planu krupna devojka pokazuje svoje obline, pogotovo veliku zadnjicu, slikajući se u ogledalu i mameći uzdahe korisnika mreže. Iako bi mnoge devojke danas verovatno bile stidljive na njenom mestu te bi pokušale da sakriju ovakve obline, i prema mišljenju mnogih sigurno višak kilograma, atraktivna brineta ih pokazuje šaljući neverbalnu poruku da voli svoje telo i da uživa u njemu. 

Snimak je privukao pažnju na mrežama a mnogi nisu krili da vole ovaj tip žena i da je ona kako su rekli baš po njihoom ukusu.

- Vau!

- Superiorna!

- Ovo je predivna žena!

- Poput anđela je.

- Tvoje telo je neverovatno- bili su neki od komentara.

Ispod snimka su muškarci pretežno ostavljali emotikone srca i vatre želeći na taj način da izraze kako im je izgled ove žene privlačan i da im se ona dopada. Na istoj stranici objavljuju se slike i snimci kurpulentnijih žena i dama sa oblinama koje vole svoje telo sa svim njegovim manama.

 

Mnogi od tih snimaka su prikupili više od 100.000 pregleda i mnoštvo pozitivnih komentara jačeg pola koji tvrde i priznaju kako su im ovakve žene neodoljive i da bi rado izašli sa njima na sastanak

BONUS VIDEO:

Komentari (0)