Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO DŽENIFER LOPEZ? Svi govore o pevačicinim leđima, ovo izaziva jezu! (VIDEO)

Latino zvezda privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, ali ne zbog svojih zavodljivih oblina.

29.05.2023 16:02

ŠTA SE DESILO DŽENIFER LOPEZ? Svi govore o pevačicinim leđima, ovo izaziva jezu! (VIDEO)
Foto: Shuterstock

Sve devojke koje večito traže izgovore da izbegnu fizičke aktivnosti, potrebno je da samo posetite Instagram profil muzičke dive Dženifer Lopez (50) i odmah ćete dobiti motivaciju da istog trena počnete sa vežbanjem. Dok su pevačicini fanovi sigurni da genetika igra dobru ulogu u njenom savršenom izgledu, većina zna da Džen provodi itekako dosta vremena u teretani i da ne odustaje od svog dinamičnog načina života i radu na sebi. Na fotografijama pevačica deluje gotovo savršeno, a njenim oblinama podjednako su oduševljene i žene i muškarci. Međutim, da li je Džej Lo zaista bez mane?

Foto: Shutterstock

Pevačica je poznata po svojoj zanosnoj figuri na kojoj radi godinama

U skorašnjoj objavi scene iz Netfliksovog filma "Majka"  pevačica je pokazala svoje telo iz svih uglova. Iako smo navikli da ceo svet govori o njenoj pozadini, sada je fokus bio na potpuno drugom delu Dženiferinog tela.  

U jednom kadru se vide leđa muzičke dive su u prvim sekundama scene koja je prikazuje kako graciozno hoda stepenicama ka jednom baru na Kubi. Međutim, njena leđa nimalo nisu graciozna, već deluju kao da pripadaju nekom mišićavom snagatoru. Komentari na ovu iznenađujuću scenu nikako nisu izostali.

- Majka svih majki-

- Ta pozadina...disciplina -

- Pitanje je...odgledala sam ceo film i ovaj deo nije prikazan...-

-  Šta se desilo sa njenim leđima?- 

- Zaista, u prvom trenu pomislih da je muškarac u pitanju - komentarisali su korisnici mreže.

Dok su neki komentarisali zašto ova scena nije uključena u film drugi su dodali kako bi film imao više smisla sa tim.

 

 

Inače, nedavno je na društvenim mrežama kružila Dženiferina fotografija koju su usnimili paparaci. Na njoj je u elegantnoj satenskoj haljini sa izrazito dubokim šlicem. Međutim, svima je za oko zapao celulit koji se u tragovima vidi duž njenih butina. Ovi kadrovi su veoma obradovali dame širom sveta koje su tvrdile da osećaju olakšanje kada znaju da ona ipak nije savršena već "obična žena".

 

Inače, pomenuti film pod nazivom "Majka" prikazan je u maju a to je priča o ženi ubici (koju igra Džej Lo) koja izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila ćerku koju je dala drugima na čuvanje radi sopstvene bezbednosti. Međutim, ovaj dvojac ne prolazi slavno jer njih dve, u bekstvu od grupe opasnih muškaraca nailaze na teškoće gde je njena ćerka Zoi jednom i kidnapovana. Ovaj film se dobro rangirao kod publike jer je nekoliko dana bio u trendingu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)