Zanimljivosti

ŠOK OBRT U KRALJEVSKOJ PORODICI: Otkrivena tajna princeze Ane koja menja sudbinu Megan i Harija! (FOTO)

Poznato je da vojvotkinja od Saseksa nije omiljena ličnost na britanskom dvoru, međutim, izgleda da će do pomirenja ipak doći.

29.05.2023 12:00

ŠOK OBRT U KRALJEVSKOJ PORODICI: Otkrivena tajna princeze Ane koja menja sudbinu Megan i Harija! (FOTO)
Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl nije baš rado viđen gost među članovima kraljevske porodice. Podsećamo da ona nije bila ni na krunisanju kralja Čarlsa III koje je održano 6. maja, pod izgovorom proslavljanja rođendana sinu Arčiju, iako je njen suprug, princ Hari bio prisutan. U javnosti se smatralo da animozitet prema Megan ide od strane svih članova dvora.

Jedina ćerka kraljice Elizabete, uvek je delovala strogo i misteriozno. Od majke je nasledila lepe i ponekad opterećujuće osobine, a to je čuveni trio „red, rad i disciplina“. Smatralo se da je čelična dama rezervisana prema svima, međutim, prilikom jednog od susreta princeze Ane i Megan Markl, stručnjak za govor tela Džudi Džejms ocenila je susret dve dame kao veoma srdačan. Princeza Ana obično je uzdržana prilikom bilo kojih društvenih skupova i važi za osobu koja teško pokazuje naklonost prema bilo kome. Džejmsova je analizirala njihove interakcije i primetila da inače uzdržana princeza Ana izgleda kao da iskreno ceni Meganino društvo. To je bilo iznenađenje jer princeza ranije nikada nije uspostavljala bliske odnose sa mlađim kraljevskim suprugama.

Megan, kao holivudska glumica drugačijeg porekla, možda nije bila najbolji izbor za druženje i javno iskazivanje simpatija, ali začuđujuće je da se i to desilo. Činilo se da Meganina strast prema istim ciljevima, njena elokvencija i zajednički smisao za humor premošćuju jaz između njih dve. Džudi je primetila da je bilo trenutaka u kojima su ove dve žene zaista izgledale srećno u društvu jedne pored druge.

- Njihove prethodne interakcije pokazale su mešavinu učtivosti i intimne razmene zabave, sugerišući istinsku vezu između njih. Ma koliko princeza Ana delovala nedodirljivo i nepristupačno, njeno telo je direktno okrenuto ka Megan, što sugeriše za naklononost ka daljoj konverzaciji i otvorenom kontaktu. Princeza bi to učinila jedino u slučaju da joj se neko zaista dopada - navodi se u saopštenju od strane stručnjaka za govor, a prenosi portal Hindustantimes.

Pokojna kraljica Elizabeta II oduvek je poštovala ženu svog unuka Harija, ali nedavno je otkriveno da ona o njoj nije imala previsoko mišljenje. Naime, kako piše RadarOnline, kraljica je neposredno pre svoje smrti 2022. godine rekla da „žali što je sve tako ispalo”, a izvori bliski porodici tvrde da je rekla da je „odmah pročitala” Megan. Navodno, kraljica Elizabeta je jednom prilikom, tokom porodičnog druženja u zamku Balmoral, vrlo otvoreno govorila o omraženoj vojvotkinji.

Uz piće pre večere, mala grupa je ćaskala sa kraljicom i ona je rekla da je susret Harija sa Megan potpuna katastrofa. Svi su bili šokirani -  rekao je izvor.

Dok je Megan uvek sa divljenjem govorila o kraljici Elizabeti II i plakala na njenoj sahrani, sve je više dokaza da pokojna baka njenog muža nije delila njene simpatije. S druge strane oni koji su otvoreno simpatisali i odbeglog princa Harija i njegovu suprugu su princeze Beatris i Eugenija, dok je sada to javno iskazala i princeza Ana.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)