Zanimljivosti

PORODICA MEGAN MARKL OBJAVILA NJENU ZABRANJENU FOTOGRAFIJU: Ovo nije želela da svet ikada vidi, najskrivenija tajna vojvotkinje od Saseksa! (FOTO)

Otac i polusestra vojvotkinje od Saseksa dali su intervju koji će biti emitovan uoči krunisanja kralja Čarlsa III, a u kom su otkrili još pikanterija iz života supruge britanskog princa Harija.

01.05.2023 17:01

PORODICA MEGAN MARKL OBJAVILA NJENU ZABRANJENU FOTOGRAFIJU: Ovo nije želela da svet ikada vidi, najskrivenija tajna vojvotkinje od Saseksa! (FOTO)
Profimedia

Porodica supruge britanskog princa Harija, Megan Markl, u sastavu njenog oca Tomasa, brata Tomasa mlađeg i polusestre Samante sa kojom se poslednjih godina gonila i po sudu, gostovala je na australijskoj televiziji 7News. U emisiji koja će biti emitovana nekoliko dana uoči krunisanja kralja Čarlsa III, zakazanog za 6. maj, biće prikazani i snimci i fotografije Megan Markl dok je odrastala. Porodica će takođe govoriti o njenim počecima, kao i o upoznavanju i razvoju veze sa princem Harijem, iako ga nikada lično nisu upoznali.

U trejleru za intervju može se čuti Samanta kako kaže za Megan: "Ona bi i dalje bila konobarica da nije bilo tate!'', a takođe je tu i Samantino viđenje braka Megan i Harija. ''Oni su nezdravi jedno za drugo. To je toksična veza!".

Kao da je sve to bilo malo, pa se na Tviteru munjevitom brzinom proširila fotografija koju su Samanta i Tomas prikazivali u emisiji koja će tek biti emitovana, a za koju odgovorno znaju da Megan nikada nije želela da ugleda svetlost dana.

Tačan datum nastanka fotografije još se ne zna, ali izgleda da je uslikana onih dana dok je sadašnja vojvotkinja od Saseksa još bila glumica u pokušaju, pa je izgleda morala da se snalazi kako zna i ume. Samanta je istakla kako je radila kao konobarica, a fotografija ide tome u prilog.

Na spornoj fotografiji se vidi Megan kako nosi salvetu uvučenu u kragnu bele košulje koja je pak bila vidno raskopčana, dok je njena kosa neobavezno podignuta u punđu. Pred njom se vide ostaci obroka i naslagani tanjiri, prenosi Dejli rekord.

Podsetimo, princ Hari je početkom godine objavio po imenu memoare "Spare" ("Rezervni") u kojima je izneo kompletan prljav veš ne samo iz sopstvenog života, već i iz veze sa Megan, a velikim delom je opleo i po Dvoru. Posle svega upitno je bilo da li će kralj Čarls III uopšte pozvati odbeglog sina na svoje krunisanje. Krunisanje kralja Čarlsa III odavno je zakazano za subotu, 6. maj, a Hari i Megan su na kraju i dobili pozivnice putem mejla.  Princ Hari je potvrdio dolazak, dok će Megan Markl sa zadovoljstvom ostati u Americi pod izgovorom da ostaje da čuva decu. Rođendan njihovog sina Arčija koji pada baš na taj datum ide Megan u prilog. Mali Arči će tog dana napuniti 4 godine, a mama planira da mu upriliči i malu žurku.

- Biće to mala žurka u njihovom domu. Njihovi prijatelji će biti tu, kao i Meganina majka Dorija. Megan će definitivno imati podršku tog vikenda - kaže izvor i otkriva da će Arči, ali i njegova sestra Lilibet biti zvezde tog dana.

Izgleda da će podrška Megan biti još potrebnija ukoliko se uzmu u obzir i fotografije koje je najradije htela da spali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)