Telo

BILA JE SA SINOM NA PLAŽI, A ONDA JE U TRENU OSTALA BEZ BIKINIJA: Svet bruji o ovoj sceni, zbog sramote je htela da "propadne u zemlju" (VIDEO)

Jednoj ženi je odmor izašao "na nos" i sigurno ga dugo neće zaboraviti.

18.11.2023 19:01

BILA JE SA SINOM NA PLAŽI, A ONDA JE U TRENU OSTALA BEZ BIKINIJA: Svet bruji o ovoj sceni, zbog sramote je htela da "propadne u zemlju" (VIDEO)
Tiktok/Boss Babe

Leto i sunčanje na bazenu ili plaži mnoge žene jedva čekaju, posebno one koje vole preplanuli ten. Neretko se dešava da mlade mame vode i decu sa sobom ako nema niko da ih čuva, pa moraju i za njih da se pobrinu na pravi način kako im ne bi manjaklo zabave. Jedna majka je želela da pomogne sinu i namaže ga kremom odnosno poprska sprejem kako bi ga zaštitila od UV zraka ali je sve krenulo u jednom trenutku nizbrdo.

pexels.com

neki bikiniji mogu biti kritični za plažu pa je potreban poseban oprez

Žena je u svojoj ispovesti otkrila kako je na odmoru nosila kupaći kostim  i da je samo želela da namaže sina kada je shvatila da joj je spao gornji deo bikinija.

- Bila sam u fazonu "o moj Bože" a onda sam otišla do žene pored mene, jer mi je muž bio u kupatilu i zamolila je da mi namesti gornji deo- kaže mlada mama.

Ona je proživljavala pravu traumu dok se držala za grudi. Ova ljubiteljka putovanja i tetovaža okrenula se u klipu kako bi pokazala kopču na poleđini bikinija bez bratela koji je bio podešen.

Žena je objasnila kako je i dalje potresena zbog tog incidenta u odmaralištu kad se seti i da je to bila jedna prilično za nju neprijatna situacija. 

 

 

Na Tiktoku se povela polemika o tome, a žena je nekim pratiocima objasnila kako je na bazenu bilo stotine ljudi i da su svi oni mogli da vide njen blam. Među komentarima je bilo muškaraca koji su priznali kako im je žao što su propustili takvu scenu.

Ipak, ovo nije usamljeni slučaj. Kako se na Reditu i sličnim platformama vode diskusije gotovo u vezi sa svim temama, tako je bilo i reči za problematičan bikini bez bratela koji nose žene. Jedna korisnica te mreže je iskoristila priliku da podeli sa sivma neprijatno iskustvo te je otkrila kako ona ima problem čak i da ima bratele jer joj večito spadaju. Za top bikinije je rekla da su dobri jedino u slučaju izležavanja. 

- Bez obzira koliko pokušavate da budete suptilni ako se iznenada spsustite u vodu nakon velikog talasa, svi znaju šta se dogodi - završava ona svoju priču.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)