Telo

TATJANA JE IMALA 29 PLASTIČNIH OPERACIJA: Iz osvete se podvrgla čak i bolnom eksperimentu! (FOTO+VIDEO)

Zanosna Kolumbijka otkrila je razloge zbog kojih se u detinjstvu zarekla da će izgledati drugačije.

12.11.2023 15:01

TATJANA JE IMALA 29 PLASTIČNIH OPERACIJA: Iz osvete se podvrgla čak i bolnom eksperimentu! (FOTO+VIDEO)
instagram/printscreen/abarbiecolombianaoficial

Tatjana Muriljo poznata je kao „barbi iz stvarnog života“ ili „kolumbijska barbika“. Da bi izgledala onako kako je zamislila išla je na 29 plastičnih operacija, a kako je otkrila, prvoj operaciji se podvrgla kad je imala svega 11 godina.

Na drastičnu transformaciju se odlučila jer je, kaže, bila žrtva maltretiranja u školi.

- U mom gradu su sve devojke bile veoma lepe i sve su nosile nadimak „barbi“. Mene su vršnjaci maltretirali jer nisam bila kao te „barbike“; imala sam drugačiju boju kože, a moji roditelji su bili siromašni farmeri. Da bih prekinula vršnjačko nasilje, moljakala sam roditelje da me odvedu najpre na plastičnu operaciju nosa kad sam imala 11 godina – kaže Tatjana.

U godinama koje su dolazile otišla je, između ostalog, na liposukciju, povećanje grudi i usana, kao i na posvetljivanje kože.

 

 

- Moja koža je crvenela, ljuštila se i užasno me je bolela. Ja sam laboratorijski pacov, jer je ova procedura eksperimentalna, ali mi je, na sreću, dala veoma dobre rezultate – otkriva Tatjana, a piše Dejli star.

Njen sadašnji izgled je, dodaje, osveta svima onima koji su je maltretirali u detinjstvu. Navodi da je oduvek sebi govorila da će njena osveta biti uspeh koji je, smatra, postigla.

instagram/printscreen/abarbiecolombianaoficial

Tatjana je na prvu plastičnu operaciju otišla kad je imala samo 11 godina

 

Iako je veoma popularna na društvenim mrežama, Tatjana se prošle godine našla na meti žestokih kritika kad je otkrila da je svojoj 12-godišnjoj ćerki Sofi priuštila odlazak na rinoplastiku. Njeno dete je, poput majke u ranom tinejdžerskom uzrastu, bilo nezadovoljno izgledom svog nosa,  a Tatjana joj je ispunila želju da ode na operaciju.

 

@tatianamurillobarbie Vlog completo en mi facebook 🥺 comenta un 💗 de la buena suerte antes de que se haga viral 🙌🏻🧨 ##fyp #viral #parati #fypシ #vlog #foryoupage ♬ Ghibli-style nostalgic waltz - MaSssuguMusic

 

Kad je "živa barbika" na TikToku podelila snimak u kom se vidi kako je izgledala pre odlaska na plastične operacije, ljudi nisu odoleli da ne prokomentarišu.

 

 

- I pre operacija si bila prelepa, imaš prirodnu lepotu.

- Bila si preslatka i divno je što ne skrivaš fotografije pre operacija.

- Ti si neko ko inspiriše i podseća nas da svako od nas može da ostvari svoje snove samo ako budemo bili dovoljno uporni. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)