Lice

PRUŽILA JE PASOŠ CARINIKU NA AERODROMU A ONDA JE USLEDILA DRAMA: "Prišlo mi je šestoro turskih policajaca i sproveli su me u malenu sobu na ispitivanje!" (FOTO+VIDEO)

Džoen Profet se podrvrgla brojnim plastičnim operacijama koje su promenile njen lični opis.

13.10.2023 21:05

PRUŽILA JE PASOŠ CARINIKU NA AERODROMU A ONDA JE USLEDILA DRAMA: "Prišlo mi je šestoro turskih policajaca i sproveli su me u malenu sobu na ispitivanje!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-joanneprophet

Džoen Profet je Tiktokerka i modna influenserka, iz Lankašira, Velike Britanije. Ona na društvenim mrežama često deli modne i kozmetičke savete. Ipak jedan detalj skrenuo je veću pažnju javnosti na nju. Naime, ova mlada žena priznaje da često skokne do Turske na brojne kozmetičke zahvate. 

Njen Tik-tok nalog preplavljen je snimcima na kojima pratiocima pokazuje kako se u Turskoj, rešila i podbratka, pored ostalog. Ona ne krije da je ranije bila krupnija, bledog tena i kratke izblajhane plave kose. Džoen je tako počastila sebe blistavo belim zubima, nadograđenom kosom, plavim sočivima, dok je imala niz intervencija i na licu i telu. Najočiglednije je da je ona smršala, da ima mali nos, velike usne i dugu plavu kosu. 

Džoen se po društvenim mrežama hvali brojim estetskim intervencijama koje je radila. Ona skreće pažnju javnosti čak i na one detalje koje ne padaju u prvi plan kada se pogleda njeno lice, ali koja su odigrala bitnu promenu, kao što je promena vilice.

@joanneprophet

I say tiny glow up in my case its HUGE 😅😅😅!!! Tips & tricks coming soon. Will upload once my crazy children are in bed 🤍🤍🤍

♬ original sound - Joanne Prophet

Rezultat ovih intervencija je da sada izgleda kao filmska zvezda. Ipak, tokom putovanja iz Engleske u Tursku, gde najčešće leti, doživela je niz neprijatnosti. 

- Bila sam zapanjena kada me je šestoro policajaca izdvojilo na aerodromu u Tuskoj. Odveli su me u malenu sobu gde su me ispitivali narednih sat vremena. Sve zbog moje fotografije u pasošu koja je stara 10 godina a gde ne ličim na sebe. Bilo je toliko smešno, ali i veoma neprijatno. Malo je falilo da zakasnim na let, i taman kad sam pomislila da je sve prošlo ista situacija me je sačekala i u Engleskoj na pasoškoj kontroili. Zbog toga sam napravila novu legitimaciju koju prilažem uz pasoš, a na njoj su moje nove fotografije, očigledno je da sada imam totalno novi sjaj - objasnila je Džoen kroz smeh, a piše britanski San. 

@joanneprophet

That time i got interegated by 6 members of passport control 😅😅😅 ♬ original sound - Joanne Prophet

Snimak je naišao na veliki broj komentara, a mnogi su bili zapanjeni transformacijom kroz koju je ona prošla.

- Znači ima nade za sve nas!

- Izgledala je kao prosečna domaćica, a sada izgleda kao supermodel!

- Prvom prilikom letim za Tursku!

- Ova transformacija je zapanjujuća!

- Sviđa mi se kako otvoreno priča o svemu, samo napred devojko!

- Svaka čast, ni ranije nisi bila ružna, ali izvukla si maksimum! - bili su neki od komentara na njen post.

 

@joanneprophet

Follow “theskinclinicrossendale” on instagram for all your aesthetic needs 🤣🤣🤣🤣🤣 ♬ original sound - Joanne Prophet

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Ime moje

26.12.2023 13:07

Pa izvini, ribo. Promenila si lični opis i to drastično, pa red je da promeniš i fotografiju na dokumentima! Mislim da to čak i piše negde u zakonu, da ako ti se u mnogome promeni lični opis da si u obavezi da izvadiš nova dokumenta...

Jano

26.12.2023 18:34

Ako je devojka imala mnoge plastične operacije , razmislite kakvo će da ima dete.