Lice

GODINAMA JE PUNILA USNE HIJALURONOM: Kad je otišla kod hirurga na pregled imao je loše vesti za nju (VIDEO)

Dr Roš je pomogao još jednoj pacijentkinji da istakne lepotu koju su joj prevelike estetske intervencije oskrnavile.

29.09.2023 21:00

GODINAMA JE PUNILA USNE HIJALURONOM: Kad je otišla kod hirurga na pregled imao je loše vesti za nju (VIDEO)
Tiktok-drroshofficial

Poznato je da usne mogu dodatno naglasati lepotu lica. Usne kada su pune i lepo oblikovane dodatno ističu i druge detalje na licu poput brade, jagodica ili očiju. Žene poslednjih godina iz tog razloga najveću pažnju posvećuju upravo njima. Starenjem koža, a samim time i usne gube postojeći volumen. Iz godine u godinu one postaju sve tanje, zbog čega se mnoge dame odlučuju za njihovo uvećanje hijaluronskim filerima. Uglavnom se ubrizgava količina od 0,5 do jednog ml hijalurona.

Mnoge žene u startu žele da imaju što veće usne, pa od estetičara zahtevaju da im aplikuje znatno veću količinu od predviđene ili od one koja bi njima lepo stajala. Čest je slučaj da se hijaluron vremenom razgradi, tako da mnoge devojke već sledeće godine izgledaju kao da nikada ništa nisu radile na usnama. Tom logikom vodila se i jedna plavuša koja je iz tri puta uvećala svoje usne. Očekivala je da se one vremenom smanje, ali to se nije desilo, zato je morala da potraži pomoć stručnjaka. 

Dr Raš je poznati plastični hirurg kod koga mahom dolaze svi oni koji ne žele da prođu kroz neproverene ruke pručenih "stručnjaka", baš poput ove plavuše. Naravno, ovaj lekar svakodmevno prepravlja loše odrađene intervencije kao što je i sada bio slučaj. Ova devojka je došla kod njega za savet i moguću intervenciju kako bi smanjila prevelika usta, a malo je reći da je dr Raš bio zapanjen.

- Kažeš da si tri puta punila usne i da ništa nisi dirala pune tri godine, očekujući da će se one vremenom smanjiti, ali ništa se nije dešavalo. Moram ti reći da si lepa, imaš lepe oči i dobro konturisane obraze i jagodice, međutim, ovolika usta narušavaju sklad tvog lica i tvoju lepotu. Ona su pored svega počela da migriraju. Hijaluron koji je u njima je počeo da se pomera, praveći izbočine na mestima gde ne bi trebalo da ih ima. Međutim, ne brini, sredićemo situaciju, koliko već danas - utešio ju je dr Raš, a o tome je pisao i San.

 

 

Lekar je ovoj devojci rekao da mu dolaze brojne pacijentkinje koje žele prevelike usne ili druge intervencije, međutim on nikada nije želeo da uradi ništa što se, po njegovom mišljenju, kosi sa estetikom.

- Jasno mi je da će mnogi za novac uraditi sve oni što pacijenti žele. Međutim, ja se ne libim da odbijem pacijenta. Ja znam da će on otići kod drugog, ali se trudim da dam sve od sebe da objasnim, recimo, nekoj dami da joj nisu potrebna ogromna usta i da joj neću ubrizgati više od 0,5 ml. Kao što sitne korekcije mogu da poboljšaju izgled lica, tako veće mogu da naruše lepotu, kao što se desilo kod ove dame, zato ćemo joj usne smanjiti i to će ponovo dati sjaj njenom licu - objasnio je dr Raš.

On se posle intevencije vratio da obiđe pacijentkinju koja je bila i više nego zadovoljna smanjenim usnama i činjenicom da je imala sreću da je dr Raš primi i koriguje joj usne. 

 

@drroshofficial The results of new lips once dissolving heavily migrated filler 🙌 #filler #migration #lipfiller ♬ original sound - Dr Rosh

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)