Lice

ŽENA SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU: Anastasija je pokazala kako je izgledala pre operacija i ostavila javnost u neverici (FOTO)

Devojka je podelila fotografiju od pre 16 godina i uporedila je sa sadašnjom, a komentari ne prestaju da pljušte.

03.08.2023 20:01

ŽENA SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU: Anastasija je pokazala kako je izgledala pre operacija i ostavila javnost u neverici (FOTO)
Image: Instagram/justqueen88

Anastasija Pokreščuk (34) model iz Ukrajine se potpuno transformisala nakon što je potrošila na hiljade evra na plastičnu hirurgiju i filere. Da pokaže koliku je razliku napravila u svom izgledu, podelila je fotografije snimljene u različitim životnim razdobljima sa naslovom  "18 naspram 34".

Na tinejdžerskoj fotografiji, ima tamnu kovrdžavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na fotografiji snimljenoj nedavno, Anastasijine jagodice su drastično izraženije. Ona danas ima obline, pastelno rozu kosu, pune usne, izuzetno glatku kožu i jaku šminku.

Više od 4.200 ljudi je označilo da im se dopada Anastasijina objava na Instagramu i zadivljeni su njenom transformacijom.

- Bila si obična, a sada si jedinstvena.

- Najvažnije je da je srećna.

- Izdvaja se. Svaka osoba će se okrenuti za njom - glasili su neki od komentara.

Ipak, drugi misle da je Anastasija preterala sa kozmetičkim intervencijama.

- Bože, šta si uradila sebi? Šteta.

- Bila si tako lepa, ali ako si srećnija sada želim ti svu sreću.

- Bila si lepša sa 18 godina - glasili su samo neki od komentara.

 

Ovi komentari nisu pogodili Anastasiju. Ona je počela da eksperimentiše sa filerima kada je imala 26 odina. Popunjavala je usne, koristila botoks, a ne zna koliko puta je do sada ponovila ove intervencije, a u poslednjih nekoliko godina ona je postala jedna od najpopularnijih influenserki koja slavi plastične operacije. Iako neki ne vole njen novi izgled, zvezda Instagrama ga obožava.

- Nakon što sam uradila jagodice i videla promene na svojim obrazima zaljubila sam se u njih. Shvatam da drugima izgledaju čudno, ali mene to ne zanima - zaključila je Anastasija za Dejli Star.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)