Lice

OVA ŽENA JE REŠILA DA POVEĆA BRADU, SVET BRUJI O NJENIM SLIKAMA PRE I POSLE: Ona, međutim, ima da poruči ljudima samo jedno (FOTO/VIDEO)

Meisi Midlton je bila nesigurna i bez samopouzdanja dok nije ugradila filere u bradu i usne.

25.02.2023 15:01

OVA ŽENA JE REŠILA DA POVEĆA BRADU, SVET BRUJI O NJENIM SLIKAMA PRE I POSLE: Ona, međutim, ima da poruči ljudima samo jedno (FOTO/VIDEO)
TikTok- kween_mx

Meisi Midlton je Engleskinja koja je oduvek smatrala da nije dovoljno atraktivna, budući da je imala malu bradu i nedovoljno pune usne. Iako je na TikToku prati oko 107.000 ljudi, taj broj nije bio ni blizu dovoljno da ona stekne samopouzdanje. Prema njenim rečima, njena brada bila je ravna i nedovoljno duga, tako da joj je davala "okrugli" oblik lica

- Još od perioda puberteta sam počela da budem nezadovoljna svojom bradom. Zbog nje mi je lice delovalo preterano zaokruženo i nikada nisam imala lep profil. Nikada samoj sebi nisam izgledala lepo na fotografijama, pa jednostavno nisam ni želela da se slikam. Nisam nikada imala onaj ovalni i izduženi oblik lica koji je, po mom mišljenju, simbol lepote. Nisam izlazila, niti imala dečka, a muškarci me nisu primećivali. Uvek sam bila tužna i nikada nisam smela da izađem iz kuće bez kompletne šminke - otkriva ta žena, a prenosi San.

Meisi je najzad rešila da ugradi filere u bradu i produži je. Njeni pratioci su pomalo ostali zatečeni njenim slikama pre intervencije, budući da su smatrali da joj ni tada ništa nije falilo, a mnogi su u komentarima istakli da je pre bila lepša. 

- Svima onima koji smatraju da sam pre bila lepša i da sam uzaludno ugradila filere u bradu i usne, imam da poručim da niko nije bio u mojoj koži i nije se susretao sa količinom tuge i nesigurnosti. Kada sam otišla na intervenciju ugrađivanja filera u bradu, a potom i u usne, prva moja reakcija je bila da kada sam došla do svog automobila i sela unutra, počela sam da plačem. Dugo sam plakala, ali razlog je bio taj što sam shvatila da zbog brade i usana više nikada neću plakati. Konačno sam bila zadovoljna slikom u ogledalu koju vidim. Ta brada je bilo baš ono što mi je trebalo. Prvi put kada sam sredila bradu i usne izašla sam napolje bez šminke, počela sam da se smejem i fotografišem, najzad sam stekla neophodno samopouzdanje i počela da izlazim, a ubrzo sam našla i partnera. Tako da šta god ko pričao, moja sreća je neizmerna i uopšte se ne kajem, ni gram - objasnila je ona.

@kween_mx What a sad world we live in… #fyp ♬ original sound - Maisy Middleton

Midltonova ne krije koje intervencije je uradila. Ona je htela pre svega sa svojim pratiocima da bude iskrena, smatrajući da će oni umeti to da cene, što i jeste bio slučaj, bez obzira na to da li se nekome sviđala njena nova brada ili ne.

- Mnogo lepša si bila pre, uništila si se -

- Ja sam danas ugradila filere u moju bradu. Imam 55 godina, a sada najzad izgledam kao milion dolara! Dušo, predivna si sada, ignoriši hejterske komentare -

- Bukvalno sam sačuvala tvoje fotografije kao primer dobro odrađenih estetskih intervencija, tako da ne znam zbog čega se uopšte pravdaš -

- Divna si žena i spolja i iznutra, a to je najbitnije. Zato radi šta god da te čini srećnom i uživaj! -

- Ljudi umeju da budu toliko grubi! Meisi izgledaš divno, geldaj na sve pozitivno, uvek će biti da "psi laju, karavani prolaze" - glasili su samo pojedini komentari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)