Lice

ISPOVEST MOMKA KOJI PRIZNAJE DA JE ZAVISTAN OD ESTETSKIH INTERVENCIJA: Potrošio je više od 37.000 evra na plastične operacije i nema nameru da stane! (VIDEO)

Dejvid Kosir ima tek 27 godina i smatra da može još dosta toga da poporavi na sebi.

20.09.2023 21:00

ISPOVEST MOMKA KOJI PRIZNAJE DA JE ZAVISTAN OD ESTETSKIH INTERVENCIJA: Potrošio je više od 37.000 evra na plastične operacije i nema nameru da stane! (VIDEO)
Tiktok-plasticbotchedboy

Dejvid Kosir (27), koji se na Tik-toku predstavlja kao "Plastični operisani dečak" je Australijanac i veliki zaljubljenik u estetsku hirurgiju. Iako mlad, ovaj momak je već imao brojne rekonstruktivne i plastične operacije na koje je potrošio 37.000 evra. 

Kosir je pre pola godine otišao u Tursku kako bi uradio čitav niz intervencija i tremana. Kako je sam rekao uradio je najsjajnije bele fasete na zubima, transplataciju kose, uklanjanje pega laserom, imao je operaciju nosa koji mu je sada popularno prćast. Na njegovom spisku plastičnih operacija je i fejslifting, tačnije podizanje lica i ubrizgavanje filera u jagodice, a isto je urađeno i sa usnama.

Dejvid je oduševljen što je na sve ove zahvate u Turskoj potrošio svega 15.000 evra, a više nego očigledno je i da je podizao oči koje su sada poprimele mačkasti izgled. Kosir je ponosno objavljivao snimke nakom operacija, kako bi njegovi pratioci videli kako mu rane zaceljuju i lice poprima sasvim nov izgled u roku od šest meseci.

Prve fotografije koje je objavio su bile one gde su mu oči bile u podlivima i skoro sasvim zatvorene, dok je celo lice bilo obavijeno flasterima i zavojima.

- Da, dragi moji, bolno je identično kao što izgleda! Ali vredelo je. Pošto se kompletno oporavim, planiram još dosta toga da radim na sebi. Priznajem da sam zavistan od plastične hirurgije. Šta mislite, šta bih mogao sledeće da uradim - upitao je on svoje pratioce, a o njemu je pisao i San.

Njegovi snimci na Tik-toku su privukli veliku pažnju i pregledani su više miliona puta, a usledili su podeljeni komentari.

- Fantastično!

- Izgledaš odlično!

- Kakva transfirmacija! Sijaš!

- Tog doktora koji te je operisao bi trebalo strpati u zatvor, kako ne bi i druge ljude operacijama pretvorio u ptice, poput tebe!

- Ovo je groteskno i bolno i za gledanje.

- Zašto bi to uopšte radio, i to sa 27 godina?

- Tolike pare si dao, da bi izgledao kao ptica!

- Ovo je još gore od onog što sam mislio da ću videti, naježio sam se, grozno! - bili su neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)