Lice

REBEKA JE DANAS LEPOTICA I IZGLEDA KAO TOP MODEL: Nije uvek bilo tako, a evo kako je uz 4 trika uspela da preporodi svoje lice! (FOTO+VIDEO)

Rebeka Haton je imala problem sa kožom, kosom, viškom kilogramima i samopouzdanjem, a onda je rešila da život promeni iz korena.

01.10.2023 14:00

REBEKA JE DANAS LEPOTICA I IZGLEDA KAO TOP MODEL: Nije uvek bilo tako, a evo kako je uz 4 trika uspela da preporodi svoje lice! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-rahatton_

Rebeka Haton (25) je Amerikanka i studenktinja prava koja izgleda kao top model. Ona ima tamnu kosu, upečatljive zelene oči, pune usne i besprekoran ten. Ali, Rebeka nije uvek izgledala ovako. Ona se ne stidi  da na Tik-toku objavi svoje fotografije kako je izgledala pre samo nekoliko godina.

Prema njenim rečima tada je bila depresivna i bez trunke samopouzdanja, a njeno lice bilo je odraz njenog unutrašnjeg stanja. Kako se vidi na slikama iz tog perioda  kosa joj je bila suva i ispucalih krajeva, a lice prepuno akni.

Ova mlada žena objavila je snimak na Tik-toku koji je u kratkom vremenskom periodu dostigao veliku popularnost. Na početku vidimo Hatonovu onako kako je nekada izgledala. Iako ona tvrdi da dijeta nije uticala na njen izgled, primetno je da je tada imala više kilograma nego sada, dok joj je kosa delovala beživotno, a lice joj je bilo naduveno i puno akni i ožiljaka od bubuljica. Ova devojka je potom detaljno objasnila kako se transformisala. Ovo su njena četiri saveta kako da se preporodite.

1. Kamen za masažu lica

- Svakog jutra i večeri, kao i tokom dana ukoliko bih osećala potrebu masirala bih lice gua ša kamenom, a dodala bih eventualno i određena ulja. Uglavnom bi to bilo ulje od šipka.

Tiktok-rahatton_

Gua ša kamen za masažu lica

2. Krema sa tretinoinom

- Ova krema namenjena je svima koji imaju koji problem sa aknama. Ona osim akni uklanja i fleka i druge nesavršenosti na koži lica. Međutim neophodan je nadzor lekara budući da tretinoin može da izazove pojedine iritacije poput crvenila i perutanja kože - poručila je Rebeka. 

Tiktok-rahatton_

Krema sa tretinoinom

3. Najlakši način izbeljivanja zuba

- Koristim vodicu za ispiranje usta koja je ujedno i za izbeljivanje zuba. Ujutru, umesto vodom, četkicu pokvasim tom vodicom pa nanesem pastu.

Tiktok-rahatton_

Izbeljivanje zuba

4. Tretmani regulisanja ožiljaka od akni

- Neophodan je niz kozmetičkih tretmana lica čime bi se uklonilo ljuštenje kože i ožiljci od akni, na šta sam i išla - iskrena je bila ona.

Rebeka nikada nije bila na dijeti, ali je iz ishrane postepeno u potpunosti izbacila gluten, kao i mlečne proizvode. Takođe, shvatila je da je neophodno da radi na svom samopouzdanju, a njen blistav izgled došao je kao rezultat njenog unutrašnjeg spokoja.

- Mislila sam da je dovoljno da iz ishrane izbacim gluten i mlečne proizvode, međutim dermatolog mi je objasnio da ako želim da se u potpunosti hranim zdravo i da moja koža bude blistava morala sam da izbacim alkohol i šećer. To je za mene u početku bio šok. Volela sam da s vremena na vreme popijem neki koktel i uživala sam u slatkišima, ipak trudim se da slatko i koktele svedem na minimum. Poručila bih svim devojkama da budu zadovoljni sobom. Tek kada dođete u fazu unurašnjeg spokoja, to se manifestuje i spolja - rekla je Rebeka, a piše britanski San.

Tiktok-rahatton_

Tretmani uklanjanja ožiljaka

BONUS VIDEO:

Komentari (0)