Kosa

SVI PRIČAJU O KOSI OVE DEVOJKE: Bujnu "lavlju grivu" obuzdala je u par koraka i dobila izgled od milion dolara (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je pokazala kako je pegla "spašava" u stilizovanju frizure, a rezultat je fantastičan.

19.11.2023 22:01

SVI PRIČAJU O KOSI OVE DEVOJKE: Bujnu "lavlju grivu" obuzdala je u par koraka i dobila izgled od milion dolara (VIDEO)
TikTok/@danielleathena

Najveća želja skoro svake žene je da ima dugu i gustu kosu. Iako se mnoge odlučuju za kratke frizure sigurno će potvrditi da dugo maštaju o zanosnoj dugoj i zdravoj kosi. Genetika igra veliku ulogu u tome,međutim, mnoge dame su uporne u tretmanima uz pomoću kojih bi dobile željeni rezultat.

Danijela Atina je Tiktokerka koja ima kosu na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele. Iako na pvi pogled deluje poput lavlje grive, influenserka je izuzetno voli takvu kakva jeste i uprkos mukama u stilizovanju ima strpljenja za nju.

shutterstock.com

Lepa , zdrava i kvalitetna kosa san je svake žene

Ona je u jednom klipu pokazala kako uz pomoć pegle uspeva da napravi predivnu frizuru u vidu leptira. Iako zbog gustine i stepena kosa nije svilenkasta i skroz ravna, Danijela je uz pomoć prese stilizuje tako da se vidi svaki stepen i na kraju dobija interesantne talase i frizuru kao da je sate provela kod frizera.

- Iskreno mogla bih da izađem ovako...ali ako želite da ispravite kosu u jednom potezu ovaj uređaj za kosu će vam pomoći. Imam mnogo kose i ovo čini život lakšim. Verujte mi, zahvalna sam što imam dosta kose ali izuzetno je teška za održavanje. Neću je šišati je vidite kakav neverovatan posao ovo čini - kaže ona u objavi.

Tiktokerka je objasnila da sa istim uređajem može da uvije kosu i da joj gusta i duga kosa zaista oduzima vreme ali da ne planira da je šiša jer je pronašla način kako da izađe na kraj sa njom.

Lavlja griva, kako ju je ona nazvala, oduševila je njene pratioce koji su rekli da kosom izuzetno podseća na pevačice Bijonse i Maraju Keri.

- Najlepša kosa ikada.

- Zar to nije loše za tvoju kosu?

- Volim njenu lavlju grivu ali druga frizura je mnogo bolja.

- Neverovatna kosa. Bog te je blagoslovio.

- Volela bih da imam tvoju kosu- bili su neki od komentara.

Devojka je u jednoj od objava otkrila svoju dnevnu rutinu kada je njena kosa u pitanju. Proces je započela masažom i četkanjem kose tupom četkom kako bi stimulisala folikule  pre nego nanese neka od ulja na kosu. Na temenu kose je utrljala kombinaciju ricinusovog i ruzmarinovog ulja, a onda je ostavila da deluje što duže, oko 2 sata. Po sredini kose i na vrhovima je utrljala arganovo ulje i ulje jojobe, a onda je sve to ostavila na par sati da upije, pre nego je oprala kosu. Podigla je kosu šnalom u punđu i kako je rekla, za to vreme je radila druge aktivnosti, odnosno iskoristila je da odgleda nešto na tv-u.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)