Zanimljivosti

OVA DEVOJKA IMA REŠENJE ZA STIPSE: Dosetila se kako da naterate muškarca da plati račun i da se još oseća postiđeno! (VIDEO)

Mlađe generacije momaka smatraju da je u redu sve podeli na pola.

13.11.2023 20:01

OVA DEVOJKA IMA REŠENJE ZA STIPSE: Dosetila se kako da naterate muškarca da plati račun i da se još oseća postiđeno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pearlbotts

Iako mnogi muškarci na prvom sastanku žele džentlmenski plaćaju račun, mnoge dame insistiraju da se palti sve po pola. Na ovaj način devojke žele da stave do znanja da su samostalne i da ne očekuju ništa od muškaraca. Mmeđutim, većina će se složiti da kultura nalaže da se devojci plati račun, ne samo što pokazuje džentlmenske manire već dosta govori o samom muškarcu. Pre svega govori da niste stipsa niti neko ko štedi da potroši novac na devojku.

Shutterstock

Već na prvom sastanku devojke na osnovu poašanja muškarca znaju žele li da budu sa njim

Ipak, kada su u pitanju mlade generacije sve više mladića se oslanja na ženski džep i novčanik. Pevačica i kako sebe naziva guru za izlaske Pearl Buts, podelila je sa svojim pratiocima jeftini trik kako dati do znanja muškarcu da deljenje računa nije džentlmenski gest. Uz to ona je dala ženama savet kako da na osnovu ovog gesta procene muškarca i izbegavaju stipse za partnera.

Buts je objasnila da u slučaju kada dođe vreme da se plati račun zajedičkog izlaska ona koristi manipulativan ali i smešan trik da ih zbuni.

- Čekaj, pa ti želiš da budemo prijatelji? Tako sam zbunjena. Sve ovo vreme mislila sam da je ovo sastanak. tako mi je žao, evo moje kartice - objasnila je ona u snimku.

Njen eliminatorni način i pristup koji će jasno razgraničiti da li momak treba da ide u prijateljsku zonu ili ostaje na spisku potencijalnih partnera. Ovaj njen trik oduševio je njene pratiteljke koje su rekle kako su se mnogo puta našle u sličnoj igri oko plaćanja računa.

 

 

- Ovo mi se desilo. Rekla sam "ne delim, platiću". To ga je posramilo.

- Molim vas ljudi, uradite ovo. Genije.

- Ne može da plati prvi sastanak? Da mi smo samo prijatelji. Nema veze sa novcem već trudom i ulaganjem u mene - komentarisale su razočarane žene.

Sa druge strane, muškarci su bili revoltirani i rekli su kako su žene namazane i služe se svim sredstvima.

- Ovo je manipulacija - rekao je jedan korisnik.

- Koliko puta žene koje poznajete izađu na besplatan sastanak. Zato prvi sastanci idu 50/50. To je samo da se upoznamo - dodao je drugi muškarac.

- Pretpostavljam da se gasite nakon računa- nadovezao se drugi sugerišući kako je jedini način plaćanja pune večere i pića zagarantovani se*s. 

Iako su mnoge finansijski jake žene rekle kako i same mogu da plate večeru insisitirale su na tome da je to nepisano pravilo da muškarac plati.

- Kada dopustite muškarcu da ima veliku čast da se brine o vama vi stvarate prostor i dajete mu prostor da zakorači u svoju božansku muškost. To nema veze sa mojom sposobnošću da obezbedim i zaštitim sebe- kaže Buts.

Ova tiktokerka nije usamljeni slučaj jer su i ranije druge devojke zagovarale isto ponašanje. Jedna od njih je i Ela Frajman čiji post je postao viralan jer je odbila da otvori novčanik dok je bila sa dečkom na dejtu, prenosi Njujork Post.

Ona je tada rekla da deljenjem računa sa momkom ona pristaje da uspostavi vezu u kojoj muškarac ne zna svoju ulogu, dodavši da mladići koji dele račun ne cene žene koje su uložile i vreme i trud u svoj izgled pre sastanka. 

Jedan Tiktoker je takođe u svojoj objavi objasnio kako je testirao svoju devojku na sličan način i da su podelili račun ali da je ona uzela njegov telefon dok je bio u toaletu i da joj je servis vratio novac. On je naglasio kako "prave devojke ne dele račun" i da je od tada u vezi sa njom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)