Zanimljivosti

HTELA JE DA NAPRAVI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU, A ONDA JE ZAČULA ČUDAN ZVUK: "Osetila sam povetarac oko zadnjice i shvatila šta se desilo!" (VIDEO)

U želji da napravi dobru fotografiju, ova devojka je pretrpela veliku neprijatnost na javnom mestu.

12.11.2023 13:01

HTELA JE DA NAPRAVI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU,  A ONDA JE ZAČULA ČUDAN ZVUK: "Osetila sam povetarac oko zadnjice i shvatila šta se desilo!" (VIDEO)
tiktok/printscreen/unsaucedross

U eri mobilnih telefona malo je onih koji će odoleti da ne naprave fotografije na kojima će ovekovečiti poseban trenutak ili uslikati zanimljivu situaciju.

To je poželela da učini i tiktokerka Mišela koja je sa svojim partnerom bila na ulici kad je ugledala kadar koji je želela da snimi. Shvativši da će kadar biti bolji ukoliko ga snimi iz posebne perspektive, odlučila je da čučne. Ali, u trenutku kad je to učinila čula je neobičan i vrlo glasan zvuk.

- Odjednom sam osetila povetarac oko svoje zadnjice i brzo počela da razmišljam šta je moglo da krene po zlu. Onda sam shvatila da su mi farmerice pukle nasred zadnjice i da su svi u mojoj blizini mogli da vide moj donji veš – ispričala je Mišela u snimku.

Kako bi brže-bolje spasila što se spasiti moglo, skinula je prsluk i obmotala ga oko struka kako se ne bi videle pocepane farmerice i veš koji izdajnički „seva“.

Iako bi mnogi pocrveneli posle ovakog peha i trudili se da isti sakriju i što pre zaborave, tiktokerka i njen partner su odlučili da ovu neprijatnost podele na TikToku. Oboje su se smejali dok je Mišela podizala prsluk i pokazivala kako su joj se pocepale farmerice.

 

@unsaucedross I literally split my 👖…. I bent over to take a pic, and felt a breeze. #split #jeans #fail #SeeHerGreatness #VenmoSpringBreak #mn #minnesota #stillwater ♬ original sound - Micheala

 

Mnogi koji su pogledali snimak imali su potrebu i da ga prokomentarišu.

- Ovako nešto se desilo svakome od nas makar jednom u životu.

- Priznaj da je bilo dodatnih zvučnih efekata, a ne samo pucanje teksasa od kojih su pantalone napravljene!

- Hahahahaha, sad znam da sam i ovde pronašla svoje ljude – bili su neki od komentara ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)