Zanimljivosti

OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI I ZAPLESALA NA PLAŽI, ALI SE SITUACIJA OTRGLA KONTROLI: „Ovu sramotu ću dugo pamtiti!“ (VIDEO)

Snimak o kom svi pričaju!

09.11.2023 17:55

OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI I ZAPLESALA NA PLAŽI, ALI SE SITUACIJA OTRGLA KONTROLI: „Ovu sramotu ću dugo pamtiti!“ (VIDEO)
Tiktok

Tiktokerka Madi na teži način je naučila da nije svaki kupaći kostim dizajniran za aktivnosti van vode. Lepa plavuša odlučila je da provede nekoliko sati na plaži, a kako joj je u jednom trenutku bilo dosadno poželela je da se malo zabavi na pesku i da taj trenutak ovekoveči kamerom.

Nije ni pomišljala da će njen novi cvetni bikini čuvenog brenda „otkazati poslušnost“, i to u trenutku kad se najmanje nadala.

Madi je uključila kameru mobilnog telefona, a onda počela da skakuće po belom pesku, krećući se ka obali. Gornji deo bikinija se pomerao usled trčanja, ali to nije bilo toliko vidljivo, jer se kamera nalazila daleko. U jednom trenutku Madi je poželela da napravi nekoliko plesnih koraka, kako bi snimak koji je pravila bio što zabavniji. Tad se desilo ono što ova devojka ni u snu nije mogla da pomisli. Iako je bila na toplom pesku, nekako je uspela da se saplete i padne, a gornji deo bikinija je otkrio deo njenih grudi.

- Ovo je tako sramotno – prokomentarisala je Madi, a u opisu snimka navela je: „Gledaj do kraja da vidiš kako ću da se upropastim“.

Ali, njeni pratioci nisu smatrali da se ona obrukala.

- Prelepa si.

- Divna si.

- Opsednut sam tobom – samo su neki od komentara ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)