Telo

NASRED ULICE SKINULA JE TRENERKU SA SEBE I OSTALA U DONJEM VEŠU: Prolaznici su zanemeli od prizora, a onda je usledio novi šok (VIDEO)

Muškarci su gledali u lepoticu, a njen potez nikoga nije ostavio ravnodušnim.

02.11.2023 21:02

NASRED ULICE SKINULA JE TRENERKU SA SEBE I OSTALA U DONJEM VEŠU:  Prolaznici su zanemeli od prizora, a onda je usledio novi šok (VIDEO)
Printscreen/TikTok/henryjimenezkerbox

Manekenke i top modeli oduševljavaju svojom pojavom na pisti, a neretko i kada ih vidite negde u javnosti jer izgledaju besprekorno i atraktivno u kakvoj god bili odeći. Iako je neočekivano da vidite manekenku u trenerkci, jedna od njih je odlučila da skine sportsku odeću na sred ulice pred očima prolaznika i da ispozira u atraktivnom i luksuzno čipkanom donjem vešu. Iako su mnogi mislili da je "obična" devojka koja je prihvatila izazov i da na nekoliko minuta bude poznata, reč je ipak o profesionalnom modelu koji je napravio na ulici pravu pometnju.

Iako ju je većina videla poput drugih devojaka u komfornoj odeći, nikome nije bilo na kraj pameti šta se iza toga krije. Atraktivna manekenka je polako skinula zelenu trenerku sa sebe, izula patike i ostala je u čipkanom belom vešu koji je isticao njenu atrktivnu preplanulu figuru. Lepotica je prošetala u tome najverovatnije za potrebe reklame, a poznati fotograf Henri Džimenez Kerboks je to uspeo da zabeleži okom objektiva.

Printscreen/https://www.tiktok.com/@henryjimenezkerbox

Devojka je prošetala ulicom u donjem vešu

Ona je koračala ulicama samopouzdano sa cvećem u rukama, međutim, oduševljeni izrazi lica muškaraca sa strane nisu prošli neprimećeno. Dok je ona pokušavala da ostane na visini zadatka i da odradi profesionalno svoj posao, muškarci su prilazili fotografisali i smeškali se, a čulo se i poneko dobacivanje. Međutim, niko nije mogao da predvidi šta će se dogoditi. Na kraju seta lepotici je prišla njena devojka koja ju je poljubila što je mnoge ostavilo u šoku. Snimak je na društvenim izazvao pažnju pratilaca koji su komentarisali i model i njenu ljubav.

- Vau...toliko je divna...

- Zaista si anđeo.

- Svi pričaju o lepoti devojke. Mene je začudila žena koja joj je potrčala u zagrljaj na kraju.

- Zaista predivna žena

- Jaooo ali kraj.

- Zaista savršenost koju može da da Bog- bili su neki od komentara.

Zgodna i atraktivna smeđokosa lepotica sa zelenim očima osvojila je mnoge svojom predivnom pojavom, prodornim pogledom, a u snimku se vidi koliko muškarci nisu ostali imuni na njenu pojavu. Iako je njena devojka viđena u kadru svega u par sekundi mnogi su prokomentarisali kako su očekivali nekog zgodnog muškarca umesto nje, koja je ostala u senci lepote svoje partnerke jer je manekenka očigledno bila zvezda večeri.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)