Zanimljivosti

ĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude, evo ko je lepotica koja je osvojila svet (FOTO)

Lućijana Bejnon je više od lepog lica, a u šoubiznisu je uspela da se probije i kao model i kao glumica.

29.09.2023 13:00

ĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude, evo ko je lepotica koja je osvojila svet (FOTO)
Printscreen/www.tiktok.com/runway.hq

U manekenske vode danas je više nego ikada lako ući. Naravno, niko vam ne garantuje uspeh, ako niste lepi ali je upornost i samouverenost oružje kojim često mlade dame dolaze do ovog cilja. Mnoge od njih grade uspešnu manekensku karijeru iako možda nikada nisu pomislile da će šetati pistom. Ipak, nekima je i genetika odredila put pa ih je lepota dovela na ovo mesto, a mnogi su to znali dobro da iskoriste.

Više nego ikada lepota je imperativ, barem ako se vodimo društvenim mrežama na kojima neprestano vidimo lepa lica i tela manekenki koje ženama zavisno od senzibiliteta daju ili motivaciju ili ruše samopouzdanje. 

Lućijana Bejnon nesumnjivo privlači pažnju javnosti u poslednje vreme, a ono što je izdvaja od drugih je to da je ova devojka možda i najviši model na planeti. Visoka je 178,5 cm a teška 60 kg. Rasna crnka deli svoje poreklo između Venecuele odakle potiče njena majka Lejan Ninibet koja je svojevremeno bila  mis Venecuele i oca Treversa Bejnona tajkuna iz Australije.

Okružena glamurom i luksuzom, Lućijana je navikla da odrasta u pravoj raskoši poput princeze, a sledila je i majčinu strast ka modelingu pa se otisnula u ove vode još od ranog detinjstva kraseći naslovnice magazina, reklama i pojavljujući se na mnogim modnim događajima.

Međutim, njen talenat se ne zaustavlja ovde. Pokazujući sklonosti ka glumi ova mlada devojka je odučila da zaokruži i proširi svoje glumačke sposobnosti na Nacionalnom Institutu za umetnosti u Sidneju i postigla je zavidne uspehe u mnogim filmovima i tv emisijama.

 

 

Lućijana izgleda egzotično. Sa bujnim poprsjem i oblinama, duge crne kose nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krasi je samouveren hod, a njen izgled Amazonke je mnogima u modnoj industriji i te kako interesantan.

Iako ova lepotica deluje za neke samo atraktivno i lepo ona je više od lepog lica. Mnogi je nazivaju superherojem jer neumorno radi za mnoge dobrotvorne organizacije i udruženja koja podržavaju decu, životinje i životnu sredinu. 

 

 

Bejnon je zagovornica feminizma i raznolikosti i promoviše pozitivnost tela. Ona je za mnoge pravi primer i lider mladih devojaka koje sa svojim araktivnim izgledom spajaju i druge uspehe koji ih čine snažnim i jakim ženama.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mila

30.09.2023 09:36

Kojih 60 kg? Ima bar 80.