Zanimljivosti

ONA JE BARBIKA ŠKOTSKOG PARLAMENTA: Plavokosa lepotica bez dlake na jeziku obogatila se zbog nemile scene u restoranu! (FOTO)

Mišel ima 52 godine, troje dece i izgleda barem dve decenije mlađe.

27.09.2023 13:00

ONA JE BARBIKA ŠKOTSKOG PARLAMENTA: Plavokosa lepotica bez dlake na jeziku obogatila se zbog nemile scene u restoranu! (FOTO)
Instagram

Žene koje su odabrale politiku kao životnu profesiju privlače pažnju javnosti. U ovom još uvek muškom svetu političarke su sve zastupljenije na odogovrnim funkcijama u mnogim državama. Posebno zanimljive su lepe političarke koje često plene svojom harizmom.

Jedna od njih je Mišel Mon prva dama škotskog Doma Lordova koja je pokazala kako su današnje političarke potpuno promenile percepciju ove profesije. Ona je zagazila u šestu deceniju života ali i dalje izgleda kao da je barem dve decenije mlađa. Ima bujno poprsje, plavu kosu i izvajanu figuru pa ne čudi što mnogi uzdišu za njom. Uz to ona je uspešna žena koja je ime i karijeru igradila u sopstvenom biznisu. 

Rođena je 1971. godine kao Mišel Georgina Alan i odrasla je u Glazgovu. Rasla je u siromašnoj porodici u  kući sa jednom spavaćom sobom i bez tuša i kade. Do svoje desete godine zadesile su je porodične tragedije kada je izgubila osmogodišnjeg brata zbog bolesti a kasnije je njen otac zbog raka ostao bez nogu.

Uvek je bila ambiciozna kad je posao u pitanju, pa priznaje da je umela i da slaže kako bi brže došla do posla. Ova seksi plavuša koja je napunila 52 godine je i majka troje dece. Udala se vrlo mlada sa samo 19 godina ali se razvela posle dve decenije zajedničkog života.

Imala je samo 23 godine kad je dobila otkaz u tadašnjoj firmi gde je radila u marketingu, pa je došla na ideju  da pokrene sopstveni biznis. Sve je počelo posle jedne nemile scene na večeri u restoranu sa tadašnjim suprugom. Izašli su na večeri a ona je nosila neudoban brushlater koji joj je tokom čitave večeri smetao pa ge pomerala pokušavajući da nemesti grudi što su mnogi u restoranu primetili. Zbog svega toga odlučila da se okuša u dizajniranju i prodaji donjeg veša. Posao je ubrzo krenuo uzlaznom putanjom i Mišel je zahvaljujući sopstvenom biznisu postala jedna od najuspešnijih i najbogatijih žena u Škotskoj.

 

Političku karijeru je započela podrškom laburistima ali se kasnije predomislila. Kao oštra kritičarka političara koje je posebno prozivala zbog lošeg odnosa prema državnom novcu, na opšte zaprepašćenje 2015. je prihvatila da bude konsultantkinja za preduzetništvo što je mnoge razljutilo.

Mišel je tada oštro i bez dlake na jeziku poručla da "što je više spuštaju ona se više uzdiže". Iako je ranije bila aktivna na Instagramu često postavljajući postove u zaniosnom i luksuznom izdanju, duge nije ništa objavila nakon brojnih priča i kontroverzi koje su je pratile oko posla. Pre nekoliko dana je objavila fotografiju i citat "ne verujte svemu što pročitate ili mislite" šaljući vrlo jasnu poruku.

Iako je imala teško detinjstvo i brojne porodične tragedije za sebe kaže da je danas napokon srećna i da živi najbolju verziju svog života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)