Sex

ZA NJOM UZDIŠU MUŠKARCI ŠIROM SVETA ALI NEĆE DA JE OŽENE: Zbog ovih snimaka svi beže od ove plavuše, a pominju se i milioni (VIDEO)

Deni Benks pojadala se kako nikada neće naći muža i već postaje očajna zbog toga.

11.08.2023 20:01

ZA NJOM UZDIŠU MUŠKARCI ŠIROM SVETA ALI NEĆE DA JE OŽENE: Zbog ovih snimaka svi beže od ove plavuše, a pominju se i milioni (VIDEO)
tiktok/daniibanks

Atraktivna plavuša za kojom uzdišu muškarci širom sveta pojadala se kako nema sreće u ljubavi. Prema njenim rečima, zbog snimaka sadržaja za odrasle, a čija je bila glavna zvezda, muškarci beže od nje i ne žele da se upuste u vezu. Iako je zaradila milione dolara od postavljanja sadržaja za odrasle, Deni Benks (33) insistira da ona „nije zvezda filmova za odrasle“ i da se nada da će jednog dana pronaći „pravu ljubav“


Ova lepotica koja ostvaruje visoku zaradu od svog internet kanala, na kojem objavljuje provokativni sadržaj, plaši se da „nikada neće dobiti muža“ zbog svog uspeha. Deni insistira da ona nije „zvezda filmova za odrasle“ jer ne snima erotske filmove u stvarnom studiju. Umesto toga, ona snima se*s „sa NBA zvezdama“ kod kuće i postavlja klipove na svoj kanal za odrasle. Ali ona veruje da je njene "monetizovane" veze sprečavaju da se skrasi sa muškarcem.

tiktok/daniibanks

Deni Benks veoma je popularna na svom kanalu za odrasle

Deni, koja dolazi iz tradicionalne porodice otkriva kako želi da se uda i zasnuje porodicu.

- Ako nastavim da se nimam, nikada neću dobiti muža, a sada sam starija, imam 33 godine pa želim da upoznam tipa i zaista imam porodicu - objasnila je ona, prenosi Dejli Star.


Mnogi muškarci sa kojima se susreće su distancirani zbog sadržaja koje postavlja na OnliFans.

- Našla sam sve ove moje prijatelje iz industrije koji imaju muževe koje nije briga ni za šta. Srećem momke koji mi se jave na Instagramu i vide šta objavljujem i radim, a onda su kao „Hej, dušo, hajde da se družimo, a onda kažu :Hoćeš li razmisliti da prestaneš da radiš OnliFans za mene?“. Momci koje upoznajem kažu da nisam ništa drugo nego ljigavi i dvolični - požalila se Deni.

 


Ova lepotica dodaje da njen novac može da zastraši i muškarce. Samo jedan snimak koji je napravila sa  Džimijem Smaksom zaradio je milion dolara za samo tri dana, kaže ona. „Ipak, to je problem“, nastavila je. 

- Imam previše novca da momci ne žele da se upliću u vezu sa mnom jer je to zastrašujuće. Kada je u pitanju izbor da odustanem od pravljenja sadržaja za odrasle, loša sam ako to radim, loša sam i ako ne radim. Da li da budem sam švorc ili sam bogata? Na kraju dana samo ću raditi ono što radim – obogatiti se i biti sama. Ipak je prokleto tužno. Ja sam loša kučka, ali želim pravu ljubav - zaključila je ova atraktivna plavuša.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Igor

12.08.2023 14:29

I akterke iz videa za odrasle nalaze muževe. Izgleda da dotična mnogo bira. Hoće i jare i pare.