Ispovesti

"NAPILA SE, POTROŠILA SAV NAŠ NOVAC I SVAĐALA SE U KAFANI": Muškarac u šoku šta je njegova devojka radila na letovanju, u sve se umešala policija (FOTO)

Nije ni slutio da će im se romantično putovanje pretvoriti u iskustvo iz pakla.

08.08.2023 21:01

"NAPILA SE, POTROŠILA SAV NAŠ NOVAC I SVAĐALA SE U KAFANI": Muškarac u šoku šta je njegova devojka radila na letovanju, u sve se umešala policija (FOTO)
shutterstock.com

Svaka ljubavna veza ima svoje uspone i padove. U početku uglavnom sve deluje idilično, međutim, kako vreme odmiče svi se opuštamo i pokazujemo i svoje mane koje smo u prvim nedeljama vešto prikrivali. Svako ko iza sebe ima dugu vezu ili brak, reći će vam da ćete partnera najbolje upoznati tokom prvog zajedničkog putovanja.

Jedan mladić upravo je takvu sudbinu doživeo. Naime, umesto uživanja u letovanju sa voljenom osobom, on je imao odmor iz pakla. Sve što je proživeo nateralo ga je da preispita svoju vezu.

shutterstock.com

Muškarac je na godišnjem odmoru doživeo katastrofu

- Moja devojka je bila noćna mora na našem nedavnom odmoru. Ne samo da se napila i potrošila naš novac na sebe, već se družila sa strancima i svađala se sa drugim ženama po kafanama. Stvari su došle do izražaja kada je uhvaćena u pokušaju krađe telefona (da bi prodala), a vlasnik je zapretio da će pozvati policiju. Preostalo mi je da sredim naš iznajmljeni stan, spakujem joj kofer i bukvalno je uguram u avion kući. Čak i tada je počela da pije na brodu i pitala je drugog momka da li želi da se pridruži „klubu od milje“. Sada smo se svi vratili i ona me ohrabruje da celu situaciju shvatim kao šalu. Ali zašto bih? - pita se ovaj mladić u anonimnoj ispovesti za Dejli Star.

On je savete potražio od Džejn, stručnog konsultanta ovog sajta koja u svojoj rubrici svakodnevno daje savete muškarcima i ženama koji su se našli u nekom ljubavnom problemu.

Poručila mu je da mora da preseče i preuzme stvari u svoje ruke. Pre svega, da joj nagovesti da mu njeno ponašanje nije prijalo, a potom i da joj pomogne da se izvuče iz problema sa alkoholom u koje je evidentno upala.


- Zvuči kao da tvoja devojka treba da odraste i preuzme odgovornost za svoje postupke. Recite joj da je praznik bio poslednja kap jer vam je dosta njenog dosadnog ponašanja. Predložite joj profesionalnu pomoć za njeno opijanje i nepromišljene postupke dok vi planirate svoju budućnost sami. Podstičem vas da naučite iz ovog nereda i živite svoj život - jasno je rekla Džejn.
 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)