Ispovesti

DELOVALO JE KAO DA ĆE IMATI IDEALNO VENČANJE, A ONDA JE MLADOŽENJA IZGOVORIO REČENICU KOJA JE SVE UNIŠTILA: Mlada je pobegla posle svadbe, svi bruje o rečima ovog muškarca (FOTO)

Na ovu priču niko nije ostao imun, na društvenim mrežama svi govore o ovom skandalu.

29.07.2023 12:01

DELOVALO JE KAO DA ĆE IMATI IDEALNO VENČANJE, A ONDA JE MLADOŽENJA IZGOVORIO REČENICU KOJA JE SVE UNIŠTILA: Mlada je pobegla posle svadbe, svi bruje o rečima ovog muškarca (FOTO)
Shutterstock

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u životu svakoga od nas, ali mlade su te koje se najviše raduju ovoj ceremoniji. Sve oči su uprte u njih i trude se da izgledaju što je bolje moguće. Međutim, ova mlada je izgleda toliko preterala sa šminkom da je mladoženja nije prepoznao i rekao joj je da izgleda čudno, što je slomilo njeno srce i samopouzdanje. On se odmah oglasio na Reditu i pitao da li je zaista preterao sa svojom iskrenošću.

Pixabay.com

Mladoženja je na dan venčanja rekao mladi da ne može da je prepozna zbog mnogo šminke i da izgleda čudno.

- Juče je bio dan našeg venčanja i kada sam je video šokirao sam se. Bila je našminkana do neprepoznatljivosti, sve dok joj nisam čuo glas. Videla je moj izraz lica i primetila da se ponašam pomalo neuobičajeno, pa me je pitala šta nije u redu. Rekao sam joj da nije ništa, ali da mi deluje malo čudno sa svom tom šminkom na licu - rekao je mladoženja

Ubrzo zatim je pokušao da se opravda.

- Volim je do smrti i ona mi je sve na svetu. Takođe je osoba koja se oseća prijatno u svojoj koži i ne koristi mnogo šminke, što mi se zaista dopada kod nje i uvek govorimo istinu jedno drugom bez obzira na sve, ali u ovom slučaju iskrenost nije bila najbolja opcija - zaključio je mladoženja.

Iako se nevesta na početku nasmejala, povredio je njene emocije i ignorisala ga je na dan koji je trebao da izgleda poptuno drugačije. Nakon svadbe vratila se kod svojih roditelja i ne želi da ga vidi do daljnjeg. 

shutterstock.com

Naljutila se i nakon svadbe se vratila kod roditelja.

Ljudi su masovno komentarisali tvrdeći da je jasno da je on pogrešio.

- Na dan kada je trebalo da se oseća lepom, zapanjio si je svojim smeškom i rekao joj da izgleda čudno.

- Teško mi je da poverujem da nisi mogao da je prepoznaš. 

- Tvoj zadatak je bio da joj kažeš da izgleda veoma lepo, bez obzira na sve.

- Preporučujem ti da joj kažeš kako je bila predivna juče, a ako se osvrne na to što si joj rekao, reci da je to bila spontana reakcija kada si video koliko je lepa i poljubi je - glasili su samo neki od komentara.

Nakon što je na svoje pitanje dobio izvestan broj komentara shvatio je svoju grešku. 

- Hvala svima, shvatio sam da sam zabrljao. Izviniću joj se i pokušati da popravim stvari - zaključio je mladoženja. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)