Brak i veze

OVE BLIZNAKINJE DELE SVE, ČAK I VERENIKA: Osim što izgledaju identično, sada su otkrile šokantnu tajnu iz kreveta, nećete verovati šta rade! (FOTO)

Verene su za Bena, a "najveća prepreka" su zakoni o braku u Australiji koji ih koče u tome da ozvaniče svoju neobičnu zajednicu.

29.07.2023 10:06

OVE BLIZNAKINJE DELE SVE, ČAK I VERENIKA: Osim što izgledaju identično, sada su otkrile šokantnu tajnu iz kreveta, nećete verovati šta rade! (FOTO)
printscreen/MailOnline

Identične bliznakinje Ana i Lusi Dećinkve (35) iz Australije dele sve, uključujući i svog verenika i tvrde da su najidentičnije bliznakinje na svetu. One mere svoju hranu na jednake delove, jedu u isto vreme, čak spavaju i tuširaju se zajedno. Uradile su iste estetske intervencije i nose identičnu odeću kako bi razlika između njih bila što manje primetna, a sada pokušavaju da istovremeno zatrudne sa svojim verenikom Benom. 

Ana i Lusi govore istovremeno i koriste svaku priliku da završe jedna drugoj rečenicu. 

- Mi samo mislimo da smo jedna osoba - rekle su bliznakinje.

printscreen/skyshowtime

One su počele da se viđaju sa Benom pre 11 godina, kada je počeo obema da šalje poruke.

One su počele da se viđaju sa Benom pre 11 godina, kada je počeo obema da šalje poruke. Složile su se da izlaze sa njim istovremeno, jer je Ben shvatio koliko su povezane i nije želeo da ih razdvaja, za razliku od muškaraca sa kojima su se ranije viđale.

- Deljenje dečka za nas je potpuno normalno da se ne bismo razdvajale ni u jednom momentu. U ovom odnosu nema ljubomore, jer ako Ben poljubi Anu poljubiće i mene - rekla je Lusi.

One su, takođ,e otkrile kako izgledaju njihovi intimni odnosi

- Ben uvek ugađa obema. Ukoliko nešto u krevetu uradi jednoj, uradiće i drugoj - rekle su bliznakinje. 

Ove sestre su već neko vreme verene za Bena, a "najveća prepreka" su zakoni o braku u Australiji.

- To što nas koči jeste što ne možete da budete u braku sa dve osobe, a nadam se da će se to promeniti - rekao je Ben.

printscreen

Deljenje dečka za njih je potpuno normalno da se ne bi razdvajale ni u jednom momentu

Bliznakinje su šokirale gledaoce britanskog jutarnjeg programa "Dis morning" kada su rekle da žele istovremeno da zatrudne

- Ne možemo da živimo jedna bez druge, ne možemo da budemo razdvojene... Ako je moguće želele bismo da u isto vreme zatrudnimo - rekle su ove popularne sestre.

Voditelji emisije pitali su ih kako se Ben oseća, s obzirom na to da je njihova želja da ih obe oplodi u isto vreme, a njihov odgovor je bio smeh.  

- To je dupla ljubav za Bena, on razume da moramo da budemo iste i moramo sve da radimo zajedno 24/7. Pronašlie smo šta smo tražile i veoma smo zahvalne što je Ben sa nama - zaključile su bliznakinje. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)