Roditeljstvo

GABI JE OSTALA TRUDNA I NA ZAHTEV MUŽA DALA OTKAZ A DOBILA KUĆU: "Ne bih rađala besplatno, ja to zovem naknadom za porođaj!" (FOTO+VIDEO)

Luksuzna nekretnina se vodi na njeno ime, a ona smatra da joj je to poklon za trudnoću i rođenje bebe.

27.07.2023 18:00

GABI JE OSTALA TRUDNA I NA ZAHTEV MUŽA DALA OTKAZ A DOBILA KUĆU: "Ne bih rađala besplatno, ja to zovem naknadom za porođaj!" (FOTO+VIDEO)
TikTok-_gabbyhuffman

Poznato je da se žene pomalo razmaze kada ostanu u drugom stanju. Nakon rođenja bebe mnoge mame dobijaju vredne poklone najčešće od supruga. Većina muževa se opredeljuje za vredan komad nakita.

Međutim, Gabi Hafman (28) pohvalila se da je od muža na poklon kakav malo koja dama dobije nakon rođenja bebe. Ova egzotična lepotica koju na Tik Toku prati 65.000 ljudi i samu sebe opisuje kao "suprugu, buduću mamu i trudnicu ponekad".

Kako je Gabi ispričala za San njen život se iz korena promenio kad je saznala da je u drugom stanju. 

Do trenutka kad je ostala u drugom stanju ona je radila, sa suprugom je živela u stanu, a onda se sve promenilo. 

- Suprug i ja smo živeli u stanu, a ja sam radila. Moj muž se nikada ne bi preselio iz stana u kuću da nije saznao da očekujemo dete. Međutim, kada je to saznao i kad smo na ultra zvuku videli našu bebu već sutradan mi je rekao da dam otkaz na poslu. Ne da odem na trudničko i porodiljsko bolovanje, već da jednostavno dam odmah otkaz i da se posvetim uživanju u trudnoći i nezi našeg deteta. To nije sve, on mi je kupio i luksuznu kuću koja se vodi na moje ime, zar to nije fantastično? - napisala je ova lepotoca na Instagramu.

Usledile su brojne čestitke, ali i negativni komentari nekolicine po njenom mišljenju ljubomornih žena, koje su smatrale da je njen suprug verovatno stariji i neprivlačan, čim je oženio takvu lepoticu, a potom joj kupio kuću kad je ostala trudna.

- Sestro, daj da vidimo tog muža - tražile su žene koje prate njen nalog na Instagramu. 

Gabi im je izašla u susret objavivši suprugov kratak snimak uz post.

- To je moj čovek i svima vam zahvaljuje na komentarima, divne ste - napisala je ona.

Moglo si primetiti da muškarac koji je trudnu suprugu počastio kućom nije niti star, niti neprivlačan.

Gabi se našalila da nije ni očekivala da će činjenica da je trudna proći "jeftino" po njenog supruga. Ona se osvrnula i na starletu Kortni Kardašijan koja sa novim mužem, Travisom Barkerom, čeka svoju 4. bebu i na reči koje je ona povodom jedne od svojih trudnoća rekla u rijalitiju o životu Kardašijanki: "Zar mislite da ja rađam decu za džabe?!"

- Kuća je poklon za moj porođaj, tačnije za moj grlić materice - našalila se Hafmanova.

Usledili su brojni komentari. 

- Sasvim je normalno da žena, ukoliko je u finasijskoj mogućnosti, da otkaz, posveti se bebi i dobije kuću na poklon u kojoj će živeti sa suprugom i njihovim detetom.

- Ne znam šta je ovde čudno? Ovo bi trebalo da bude normalno.

- Čuj normalno, to bi trebalo da se uvede kao obavezno pravilo, za sve žene!

- Ja sam nakon porođaja od supruga dobila dijamantske minđuše.

- Kuće očigledno dobijaju samo ovakve lepotice.

- Mislim da je bilo šta od nakita korektno, ali tebi se baš posrećilo! - bili su samo neki od komentara na njen post.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)