Brak i veze

VEROVALA MU JE KAD JOJ JE REKAO DA MORA U SIGURNU KUĆU: Otrežnjenje je usledilo nakon što je prepoznala muža kao mladoženju na venčanju druge žene (FOTO)

Zbog dvostrukog života i venčanja sa drugom ženom bez prethodnog razvoda on je završio u zatvoru.

24.07.2023 20:00

VEROVALA MU JE KAD JOJ JE REKAO DA MORA U SIGURNU KUĆU: Otrežnjenje je usledilo nakon što je prepoznala muža kao mladoženju na venčanju druge žene (FOTO)
Facebook-Conscious coach - Michelle Agbulos

Mišel Agjulas (47) je motivacioni trener, pisac i žena koja vraća pozitivnu energiju. U iskrenoj ispovesti za britanski San ona je rekla da je u jednom trenutku emotivno dotakla maltene samo dno. Nakon bola koji je liččno prošla rešila je da pomogne i drugima pošto je uspela da meditacijama, jogom, psihoterapijom i pisanjem najzad pomogne sebi.

Kako je ispričala sve je započelo davne 2000. godine kada je u Engleskoj radila kao prodavačica. U njen butik je ušao menadžer radnje Endru Okli. Par je ubrzo počeo da se zabavlja, a 2008. godine usledilo je glamurozno venčanje u zapadnom Londonu koje je koštalo oko 35.000 evra. 

- Endru je godinu dana posle venčanja unapređen u direktora pa je često bio na službenim putovanjima, gotovo da nismo ni imali vremena za nas. Bilo mi je čudno što nikada nisam upoznala njegovu mamu i brata, čak ni na venčanju, ali tvrdio je da nisu u dobrim odnosima. Onda je jedne večeri došao sa veoma čudnom pričom. Objasnio mi je da je njegova kompanija pod policijskom zaštitom budući da se desila velika pronevera i da je u programu zaštićenih svedoka. Rekao je kako ništa više ne treba da znam iz sigurnosnih razloga, a da on treba, kako bi zaštitio mene, da živi u sigurnoj kući čiju adresu ne smem da znam - objasnila je Mišel. 

Ova žena tvrdi, da je beskrajno verovala svome suprugu, tako da nikada nije posumnjala u njegovu priču.

- Naredne dve godine on je dolazio četiri puta nedeljno da me poseti u našoj kući i to uvek okruglo na dva sata. Uvek bi s njim dolazio jedan čovek u civilu koji je čekao ispred vrata. Kako mi je objasnio muž to je bio policajac koji ga je čuvao. Za ta dva sata uvek smo imali vremena bismo ručali, malo se ispričali a imali smo i intimne odnose pošto smo “radili” na bebi. Najzad sam u leto 2013. ostala trudna, ali on ni tada nije mogao da me posećuje. Nije stigao ni uoči porođaja 2014.godine, već 5 sati kasnije. Istog dana se i vratio, pošto je navodno bio na specijalnom putu na Kubi - nastavila je svoju ispovest ova žena.

Mišel je uživala sa ćerkom koju je odgajala sam i kad je njihova devojčica imala šest meseci saznala je surovu istinu. 

- Moja sestra je putem Fejsbuka pratila izazove polivanja ledenom vodom gde je novac od izazova išao u dobrotvorne donacije. Slučajno je videla par koji se poliva vodom, a na majica je pisalo “Ujak Endru” i “Ujna Filipa”. Muškarac joj se učinio poznat, a i zbog imena ušla je u zajednički profil tog ljubavnog para i ostala nema od šoka. Na naslovnoj fotografiji bio je njen zet, a moj muž Endru, sa nepoznatom ženom u raskošnoj venčanici, kako pozira, očigledno na sopstvenom venčanju, iako se nije razveo od mene. Sestra je bila toliko šokirana da je zamolila moju najbolju prijateljicu da mi saopšti stravične vesti. Kada sam ušla na njihov profil na Fejsbuku, imala sam šta i da vidim, bila sam van sebe. Surova istina pukla mi je pred očima i shvatila sam da me on laže već više od dve godine - ispričala je Mišel. 

Ona je rešila da ode u policijsku stanicu i prijavi supruga za bigamiju, što je i uradila. Ispostavilo se da se on 2014. godine, kada je njihova ćerkica imala svega 6 meseci oženio drugom ženom, Filipom, iako se nije razveo od Mišel. Tako je vodio paralelan život.

- Setila sam se da je u periodu kada je slagao da je kao zaštićeni svedok morao da ode na Kubu, zapravo tamo bio sa drugom ženom, na njihovom medenom mesecu - navela je Mišel.

Endru je osuđen na 9 meseci zatvora zbog bigamije, dok se Mišel posle teških napada panike na poslu posvetila psihičkom ozdravljenju i brizi o ćerkici. Napisala je knjigu “Sijaj bebo, sijaj”, gde je ispričala svetu svoju priču. Sada radi kao motivacioni trener i pomaže drugim ženama koje su u sličnoj situaciji kao što je i ona bila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)