Strast POZVALI SMO MOG DRUGA I IMALI SMO TROJKU: Devojku od tad ne mogu ni da dodirnem, u krevetu nam je katastrofa! 19:02
Brak i veze OVAKO ĆETE UNIŠTITI I NAJSTABILNIJU VEZU: Ovo je 6 ružnih navika uz koje ćete sigurno oterati partnera od sebe! 12:03
Brak i veze VEZA VAM JE U KRIZI, A VI NE UVIĐATE PROBLEM: Dovoljno je da promenite samo jednu naviku! 19:58
Strast UPLOVILA JE U AFERU SA NEPOZNATIM MOMKOM I DOŽIVELA VRTLOG STRASTI: Počeo je da je progoni, a onda je uradio nešto još gore (FOTO) 20:01
Ispovesti "NAPILA SE, POTROŠILA SAV NAŠ NOVAC I SVAĐALA SE U KAFANI": Muškarac u šoku šta je njegova devojka radila na letovanju, u sve se umešala policija (FOTO) 19:01
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Psihologija MOGU DA NATERAM LJUDE DA URADE BILO ŠTA ZA MENE, jedan čovek mi je dao 150.000 dolara! Evo šta se krije iza priče ove neobične, mlade žene! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti ŠTA JE PRINCEZA DAJANA DOŽIVELA NA PUTOVANJU S ČARLSOM 1991.GODINE? Nove šokantne tvrdnje o odnosu aktuelnog kralja s bivšom suprugom uzdrmale Britaniju! 13:27