Zanimljivosti

ŠTA JE PRINCEZA DAJANA DOŽIVELA NA PUTOVANJU S ČARLSOM 1991.GODINE? Nove šokantne tvrdnje o odnosu aktuelnog kralja s bivšom suprugom uzdrmale Britaniju!

Kraljičin bivši sekretar za štampu Diki Arbiter otkrio je nove detalje o životu kralja Čarlsa III, kao i trenutak kada je počeo raskol između njega i njegove bivše supruge.

15.11.2022 14:27

ŠTA JE PRINCEZA DAJANA DOŽIVELA NA PUTOVANJU S ČARLSOM 1991.GODINE? Nove šokantne tvrdnje o odnosu aktuelnog kralja s bivšom suprugom uzdrmale Britaniju!
Profimedia

Dolaskom kralja Čarlsa III na tron britanske monarhije nakon smrti kraljice Elizabete II svetska javnost je više nego ikad radoznala da sazna što više detalja o čoveku koji je najduže u istoriji Engleske čekao na tron, ali i o njegovoj celoj prodici. Ovog puta u javnost je procurilo još više detalja o njegovoj vezi sa bivšom suprugom, pokojnom princezom Dajanom, koja je je zbog svoje ljupke prirode i velikog srca bila voljena kako kod britanskog naroda, tako i u drugim zemljama. Mnogi su zato u vreme kada je poznati par još bio zajedno mislili da među njima vlada harmonija i da su oboje srećni u vezi u kojoj su dobili dvoje dece.  

Međutim, iako se činilo da je brak između Dajane i Čarlsa bio idiličan, to je bilo daleko od istine. To je potvrdio i bivši kraljičin sekretar za štampu Diki Arbiter u najnovijoj epizodi "Istinita Realnost: Kraljevska pobeda". On je otkrio detalje iz života dvoje bivših supružnika, kao i tačan trenutak kada je njihov brak počeo da se urušava.

Arbiter je u razgovoru sa voditeljkom Kejt Toronton otkrio da već početkom devedesetih nije bilo sve najsjajnije u braku kraljevskog para. To je, ističe se, posebno bilo evidentno na njihovom takozvanom drugom medenom mesecu koji se dogodio u Italiji 1991. godine, a par je tada svoju decu prinčeve Vilijama i Harija odveo na odmor kako bi u javnosti stvorili sliku prave i srećne porodice. 

- Mislim da je njihov brak počeo da se pogoršava nakon što se rodio Vilijam. A ubrzalo se nakon što se rodio Hari - naglasio je Arbiter aludirajući na godine rođenja prinčeva - 1982. i 1984. 

Na putovanju koje se prikazuje kroz pomenutu emisiju, Dajani, Čarlsu i njihovim sinovima su se pridružili i prijatelji. Međutim, njihova uloga je tokom tog druženja bila drugačije prirode. Naime, budući da je odnos dvoje supružnika bio zategnut, prijateji su bili poput "tampon zone" da njih dvoje ne bi morali da budu usmereni jedno na drugo. To je verovatno podrazumevalo i da se i neke nelagodne situacije prevaziđu lakše, međutim, kako Arbiter otkriva, do njih maltene nije ni moglo da dođe jer je Ledi Di doživela da je suprug ni ne pogleda. Ponašao se kao da je ne poznaje, nije joj se nijednom obratio. 

Princeza Dajana je umrla u avgustu 1997. godine nakon povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Prinčevi VIlijam i Hari su tada imali samo 15 i 12 godina, a njihov otac Čarls je ubrzo nakon tog događaja ozvaničio vezu sa sadašnjom suprugom, Kamilom Parker Boulz.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)