Zanimljivosti

VRELA LAURA! Kad ušeta u skupštinu, svi zaneme, a komentarišu samo jedno! (FOTO/VIDEO)

Najnoviji video Laure Vikol, objavljen na TikToku, pobrao je mnoge simpatije i ljude bukvalno ostavio bez reči.

27.10.2022 11:16

VRELA LAURA! Kad ušeta u skupštinu, svi zaneme, a komentarišu samo jedno! (FOTO/VIDEO)
Foto/ Instagram/deputatlauravicol

Mesto u politici je davnih dana bilo rezervisano za muškarce, međutim, s godinama se mnogo toga promenilo, a posebno svest ljudi, pa su žene sve više prisutne na važnim funkcijama, pa tako i u toj profesiji. Nije nepoznato da među balkanskim političarkama ima zaista lepih i atraktivnih žena, koje uz lepotu moraju da dokažu i svoju kompetentnost, jer kada je neko fizički atraktivan, mnogi sumnjaju u intelekt te osobe.

Međutim, žene dokazuju da ta kombinacija može da ide u paketu, a jedan od primera je i rumunska poslanica Laura Vikol. Ona iza sebe ima bogat staž u politici i karijeru koju je gradila godinama, a iz predstavničkog doma Rumunije privlači pažnju kako svojih kolega tako i javnosti.

Zbog Laurine atraktivnosti, odlično uklopljenih stajlinga i izgleda koji neguje, mnogi željno iščekuju njena pojavljivanja.

Inače, ona je poznata advokatica koja se kandidovala i ušla u parlament Rumunije i trenutno je na mestu šefa pravne komisije Parlamenta. Prvi put u istoriji te zemlje dogodilo se da žena bude na čelu tog tela.

Zgodna i lepa plavuša, dugih nogu prisutna je na društvenim mrežama i svoje pratioce obaveštava o svim aktivnostima, ali i ponekom slikom iz privatnog života.

O Laurinom privatnom životu malo se zna. Kako pišu rumunski mediji, ona je svoju advokatsku karijeru, kojom se bavila pre politike, dobro unovčila jer je u parlament ušla kao najbogatiji kandidat iz stranke. Poseduje pravo bogatstvo koje se samo u nakitu i slikama meri u oko 700.000 evra. Osim toga, poseduje i na stotine hiljada evra na računima, skupocene automobile, zemljišta i stan u Majamiju.

Zbog toga je često tema rumunske javnosti i svi primećuju da je jedna od retkih dama kojoj je uspelo da se u toj meri ostvari i na ličnom i na profesionalnom planu.  

 

 

Po slikama koje povremeno objavljuje na Instagramu, može se zaključiti da Laura vodi miran porodični život. Ponekad na svom nalogu objavi sliku svojih sinova i čini da uživa u ulozi majke. Ima troje dece. 

Uz atraktivnost koja je nesporna, tu političarku krasi i humanost, barem ako je suditi po navodima tamošnjih medija koji su jednom prilikom preneli objavu jedne žene koja se na Fejsbuku svesrdno zahvalila Lauri i njenom suprugu na dobročinstu. Oni su, naime, omogućili transplantaciju organa njenom detetu, čime mu je spasen život.

 

 

Na društvenim mrežama se Laurini pratioci osvrću na njen rad, što govori o njenoj kompetenciji, ali mnogi ne ostaju ravnodušni na njen izgled te ostavljaju u komentarima reči hvale na račun njenog izgleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)