Zanimljivosti

MARIJA BERGAM ZAVELA JE HOLIVUDSKOG GLUMCA: Sve je delovalo kao bajka, a onda je odjeknula vest o razvodu! (FOTO)

Njihova ljubav delovala je kao na filmu, javnost je ostala šokirana kada su objavili da je došlo do razlaza.

27.09.2023 20:15

MARIJA BERGAM ZAVELA JE HOLIVUDSKOG GLUMCA: Sve je delovalo kao bajka, a onda je odjeknula vest o razvodu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Marija Bergam (32) je srpska glumica koja se proslavila ulogom Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom". Rođena je u Kotoru i potiče iz ugledne lekarske porodice. Školovala se u Beogradu, međutim, 1999. godine tokom bombardovanja vratila se u Crnu Goru sa porodicom.

Životni putevi ponovo su je vratili u Beograd gde se još kao tinedjžerka posvetila glumi. Pohađala je školu Mike Aleksića. Na Fakultetu dramskih umetnosti bila je u klasi njegove supruge Biljane Mašić. 2013. godine je diplomirala. Završni ispit joj je bio film „Unutarnji prostori“ u čijem snimanju su učestvovali svi članovi njene porodice.

Foto: Dragan Kadić

Marija Bergam i Raša Bukvić u periodu velike ljubavi

Poslednjih godina njen talenat je došao do izražaja, a karijera je krenula uzlaznom putanjom. Tada je i javnost sve više počela da se interesuje i za njen privatni život. Malo ko je znao da je godinama bila udata za kolegu Radivoja Rašu Bukvića koji je stekao holivudsku slavu i bio rame uz rame sa nekim od velikana ove industrije.

Tokom generalne probe predstave „Gospođa Olga“ u Narodnom pozorištu u Somboru, Marija je upoznala 12 godina starijeg glumca. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a u jesen 2015. godine venčali su se u manastiru Gradac. Nekoliko meseci kasnije, postali su roditelji dečaka Danila. Nakon pet godina bračne sreće okončali su brak. Glumica se nakon toga potpuno povukla i iz javnosti i sa društvenih mreža.

Javnost se još nije oporavila od šoka da je ovom braku došao kraj, a ubrzo je usledio novi. Glumica se ponovo udala za novog partnera i to u potpunoj tajnosti. 

 

 

- Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva - rekla je glumica za Hello ne želeći da otkriva previše detalja. 

Glumica je prošle godine porodila i dobila ćerku kojoj je dala ime Olga. Kako je objasnila, trudnoću je malo teže podnela ja joj je sledio period mirovanja.

 

 

- Olga je divna i zahvalna beba. Moja druga trudnoća, međutim, nije bila jednostavna. Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Još bolje nego što je bilo. Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima – govorila je Marija za pomenuti magazin.

Ni Raša Bukvić nije gubio vreme nakon razvoda pa je nekoliko meseci kasnije fotografisan sa novom partnerkom koja je bila nepoznata javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)