Zanimljivosti

DUNJA STOJANOVIĆ JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Ovaj detalj iz njenog života niko nije znao (FOTO)

Osvojila je prvu nagradu na takmičenju u govorenju poezije "Dani Danila Lazovića".

27.09.2023 12:30

DUNJA STOJANOVIĆ JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Ovaj detalj iz njenog života niko nije znao (FOTO)
ATAImages

Dunja Stojanović (29) je mlada srpska glumica koja je svojim talentom uspela da se izdvoji među brojim talentovanim koleginicama i privuče pažnju stručnih kritičara.

Osim osnovnih studija glume završila je i master studije na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi prof. Biljane Mašić Aleksić supruge Mike Aleksića. Osvojila je prvu nagradu na takmičenju u govorenju poezije "Dani Danila Lazovića" i već tada pokazala veliki talenat. Dunja se smatra i jednom od najlepših mladih glumica koja je svojom prirodnom lepotom uspela da parira i jednoj od omiljenih Slobodi Mićalović koju do sada niko nije uspeo da skine sa ovog laskavog trona.

 

Ono što je zanimljivo kod Dunje je i to da je rođena u Čikagu gde je živela deset godina. Nakon toga dolazi u Srbiju, tačnije Smederevsku Palanku gde je završila osnovno i srednje obrazovanje. Osim toga, završila je i nižu muzičku školu, odsek solo pevanje i klavir.

Dunja je privukla pažnju na ovogodišnjem 29. Sarajevo film festivalu gde se predstavila kao deo glumačke postave TV serije "Frust". Glumačku postavu čine Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Faruk Hajdarević, Maja Izetbegović, Milena Radulović i mnogi drugi.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Dunja Stojanović popularna mlada glumica

- Mislim da se ovakvi procesi retko dešavaju. Ovakva energija reditelja, ali i nas glumaca da se poklopi do te mere da sve bude pozitivno i vedro bez obzira koliko dugo su te probe trajale. Mislim da je svako od nas jedva čekao probu sledećeg dana. Samim tim, kada ima toliko pozitivne energije, moguće je da se stvori magija. Mislim da će publika imazi jedan uzbudljiv doživljaj - rekla je Dunja o radu na ovom projektu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)