Zanimljivosti

POPELA SE NA KUHINJSKI PULT I ŠTAPOM ODŠKRINULA MALENI OTVOR NA PLAFONU: Kad vidite šta je izmigoljilo sa tavana zaledićete se od straha (VIDEO)

Hrabrost je njeno drugo ime!

30.10.2023 10:02

POPELA SE NA KUHINJSKI PULT I ŠTAPOM ODŠKRINULA MALENI OTVOR NA PLAFONU: Kad vidite šta je izmigoljilo sa tavana zaledićete se od straha (VIDEO)
shutterstock.com

Šta biste uradili kad biste u domu u kom živite čuli da nešto lupka unutar plafona? Da li biste se zaledili od straha ili biste se usudili da proverite šta to proizvodi čudne zvuke?

Jedna Australijanka je imala upravo takvu situaciju. Dok je boravila u kuhinji, čula je čudne zvuke sa tavana. Nije htela ništa da prepusti slučaju, pa se popela na sto blizu kuhinjskog pulta. U rukama je imala štap koji joj je poslužio da skloni maleni otvor na plafonu. Ali, kad je odškrinula otvor, imala je šta i da vidi: iz plafona je provirila džinovska zmija! Hrabra žena ju je uhvatila rukama i počela da je izvlači jednom rukom, dok je drugom rukom pridržavala štap, ne dozvoljavajući zmiji da se sruči na pult. Vešto je izvukla gigantskog gmizavca iz skrovišta, ali tu nije bio kraj – za izvučenu zmiju se zakačila druga, jednako dugačka i široka, i očigledno rešena da krene za svojom „raskrinkanom sapatnicom“.

Žena je bacila štap i dok je jednom rukom pridržavala prvu zmiju, počela je da izvlači i drugu. To nije bio nimalo lak posao, jer se druga zmija repom zakačila za unutrašnjost tavana. Ipak, uporna, hrabra i očigledno vešta žena uspela je da izvuče o drugu zmiju, a onda da sa oba gmizavca u rukama skoči sa kuhinjskog pulta na pod.

Video-snimak prikupio je oko 600.000 lajkova, a onda je otkriveno i ko je hrabra žena koja se usudila da izvlači zmije rukama. Reč je o naučnici i avanturistikinji koja ujedno lovi zmije i relocira ih tamo gde će biti bezbedno i za njih i za ljude.

Ljudi koji su odgledali snimak nisu mogli da sakriju oduševljenje, ali ni strah zbog prizora koji su odgledali.

- Samo bih napustio kuću i ostavio zmijama da odluče koliko će mi platiti kiriju.

- O moj Bože, koliko je ova žena hrabra!

- Ovo je jedan od razloga zbog kojih nikada neću otiću u Australiju!

- Konačno smo pronašli pravu čudesnu ženu – bili su samo neki od komentara ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)