Ostali ljubimci

PRESELIO SE U AUSTRALIJU I HTEO DA ODE NA PLAŽU: Zbog onoga što je zatekao ispred ulaznih vrata ostao je u potpunom šoku! (VIDEO)

Jedan Kanađanin je sa svojim pratiocima podelio sa čime je morao da se suoči kada se doselio na drugi kontinent.

23.10.2023 22:01

PRESELIO SE U AUSTRALIJU I HTEO DA ODE NA PLAŽU: Zbog onoga što je zatekao ispred ulaznih vrata ostao je u potpunom šoku! (VIDEO)
Tiktok

Iako se mnogi raduju selidbama i one su za njih novi početak, one su u isto vreme i veliki stres, jer zahtevaju privikavanje. Oni koji nisu otvoreni za ovakva iskustva i eksperimente znaju da novo okruženje ponekad donosi i strah, kao i sumnju da li će sve biti onako kako su želeli. Nova mesta neminovno sa sobom donose nove stvari, nove običaje, ali i drugačiju dinamiku života

Printscreen/TikTok/dunkywunky1

Tiktoker se u toplu Australiju doselio pre sedam godina

 

To je pokazao i jedan Kanađanin u objavi na TikToku kad se preselio iz Kanade u Australiju. Iako je pored toplih dana očekivao šetnje po plažama, dinamičan i lep život na kakav su Australijanci navikli, ispred svoje kuće zatekao je scenu koja ga je prestravila.

- Ljudi, zbog ovoga se ne selimo u Australiju! Zbog ovoga ne mrdamo i zbog ovoga ostajemo u Kanadi. Kanada je mnogo bolja zemlja, verujte mi - čuje kako govori muškarac na snimku.

Kroz vrata je pokazao zmiju koja je stajala na tremu ispred kuće i pokušavala da uđe. Dugačka zmija je prestravila tiktokera, međutim pratioci su mu poručili da je bezopasna i da ne bi trebalo da se plaši.

- To je samo karpet piton, bićeš okej.

- Tačno tako, jedan od razloga što se ne bih preselio u Australiju. Stvorenja na otvorenom su poput vašeg stanodavca, sklona su iznenadnim posetama i mogu izazvati srčani udar.

- U Kanadi je na vratima medved!

- Živim u Australiji i nikada nisam imala ovakav problem, zavisi u kom si delu.

 

 

- Ali ljudi, vi imate medvede - bili su neki od komentara.

Tiktoker je objasnio da se navikao na okruženje i da je shvatio da takvih zmija ima gotovo svuda, a najviše po krovovima i da su u potrazi za štetočinama, te poput mačaka love miševe i glodare.

Ovaj muškarac je u jednoj od svojih objava rekao kako je putovao po svetu nakon bolnog raskida. Već sedam godina je u Australiji i živi u Brion Širu, malom priobalnom mestu gde je otpočeo novi život.

Iako se žalio na zmije, tiktoker je u jednoj objavi otkrio kako mu se u Australiji sviđa prelepa priroda koja izgleda tako divlje i da svakodnevno ide u jutarnje šetnje po plaži, te da je tom prilikom video kitove, delfine i morske kornjače. 

U ovoj ostrvskoj zemlji dopada mu se mentalitet ljudi koji su, kako je rekao, vrlo ljubazni, sa odličnim smislom za humor i zaista uživaju u životu. U Kanadi je, kako kaže, bio fokusiran isključivo na posao, a u Australiji je pronašao balans između posla i uživanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)