Ostali ljubimci

SMISLILA JE GENIJALAN NAČIN DA ISTERA MIŠA IZ KUĆE: Ova žena koristi 100 odsto svog mozga, komentari se samo nižu! (FOTO+VIDEO)

Uspela je da izbaci neželjenog gosta a da pri tome ne povredi životinju.

22.10.2023 15:00

SMISLILA JE GENIJALAN NAČIN DA ISTERA MIŠA IZ KUĆE: Ova žena koristi 100 odsto svog mozga, komentari se samo nižu! (FOTO+VIDEO)
Instagram-mr_idea_reels

Jesen je vreme kad mnoge životnje, uključujući i miševe, u potrazi za mestom gde bi mogli da prezime često ulaze u kuće. Upravo to se dogodilo ženi sa snimka koji je objavljen na Instagramu. Video počinje vriskom žene koja pokušava da istera miša koji sumanuto trči po kupatilu. Maleni miš možda deluje bezazleno i simpatično, ali samo oni koji su imali bliski susret sa ovim glodarom znaju koliki strah od njih može biti, iako neosnovan.

Žena je na različite načine pokušavala da izbaci neželjenog gosta iz svog doma, ali uzalud. Zato je osmislila kompletnu strategiju kako bi ga se rešila. 

Kako se vidi na snimku ona je poređala pakete vode od kupatila skroz do izlaznih vrata. Paketi su bili tako postavljeni da je miš iz kupatila imao mogućnost da po izlasku iz toaleta uđe u improvizovani lavirnt od paketa flaša vode. Potom je miša poterala metlom i celim putem ga usmeravala kuda treba da ide sve dok životinja nije istrčala napolje. Video je snimala druga žena koja je zabeležila trenutak izbacivanja glodara.

- Ona koristi 100 odsto mozga - stoji u opisu video zapisa.

 

 

Snimak je pregledan milionima puta, a samo na Instagramu dobio je 855.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ali odakle joj sva ta voda?

- Toliko paketa vode nema ni u magacinu!

- Više me je zbunila količina paketa vode, nego miš koji ide kroz njih.

- Ta žena je iskoristila ne samo 100 odsto mozga nego i sve zalihe vode iz Afrike!

- Genijalno rešenje, svaka njoj čast!

- Kakav divan kineski vodeni zid!

- Ova žena se izgleda priprema za apokalipsu, uz svu tu vodu!

- Nema potrebe da osuđujete bilo koga, čemu hejterski komentari? Učite od ljudi koji koriste svoj mozak umesto što pišete gluposti!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)