Zanimljivosti

PROGLASILI SU JE ZA MIS, A UMESTO DA SLAVI JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Lepotica se našla na meti prve pratilje, usledila je nezapamćena drama (VIDEO)

Ovakav skandal godinama se prepričavao.

14.10.2023 20:02

PROGLASILI SU JE ZA MIS, A UMESTO DA SLAVI JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Lepotica se našla na meti prve pratilje, usledila je nezapamćena drama (VIDEO)
Printscreen/www.youtube.com/artistanews

Izbori za najlepšu ženu sveta sa sobom uvek donose dozu uzbuđenja. Svi se pitaju koja je to lepotica koja će poneti lentu i na koji način će predstavljati svoju zemlju u svetu. Uglavnom je sve manje nepredviđenih situacija, a za to su se pobrinuli organizatori kako bi izbegli neke dramatične momente dok je ceo svet uperio poglede u njih. Međutim, nekada se ne mogu iskontrolisati baš sve situacije, naročito kada su u njih upletene snažne emocije. Jedan izbor ostao je upamćen i danas po najdramatičnijoj situaciji koju svet pameti.

Dogodilo se 2015. godine u srcu Amazona, gde je održan izbor za Miss Amazona. Bio je to događaj koji je privukao pažnju sveta, ali ne zbog lepote ili glamura, već zbog drame koja se odvijala iza kulisa.

YOUTUBE/ARTISTANEWS

Mis Amazon 2015

Veče je počelo kao svaki drugi izbor lepote. Svetla su bila upaljena, publika je bila uzbuđena, a takmičarke su bile spremne da pokažu svoju lepotu i talente. Međutim, kada je došlo vreme za proglašenje pobednice, stvari su krenule naopako.

Kada je voditeljka pročitala ime pobednice, sala je utihnula. Pobednica, Šejslane Hajala krunisana je za Miss Amazona 2015. Ali umesto da prihvati krunu sa osmehom i zahvalnošću, ona je uradila nešto neočekivano.

U trenutku kada je trebalo da se pokloni publici i pozira za fotografije, Šejslane je skinula krunu sa svoje glave i bacila je na pod. Zatim je pokazala na drugu finalistkinju Karolinu Toledo, optužujući je za kupovinu titule.

Ova dramatična scena šokirala je publiku i ostavila sve u neverici. Šejslane je napustila binu u suzama, dok su organizatori pokušavali da smire situaciju.

Ovaj incident nije samo izazvao kontroverzu u Brazilu, već je pokrenuo i globalnu raspravu o etici i poštenju u takmičenjima lepote. Iako su organizatori negirali bilo kakve nepravilnosti, Šejslanin protest ostao je simbol borbe protiv korupcije u svetu lepote.

Izbor za Miss Amazona 2015. godine bio je više od samo takmičenja lepote. Bio je to događaj koji je pokazao da lepota dolazi u mnogo oblika - uključujući hrabrost da se suprotstavi nepravdi.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)